Γαλλία: Μια σέλφι με τον πρόεδρο και την κυρία του

Γαλλία: Μια σέλφι με τον πρόεδρο και την κυρία του

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολλούς πολίτες της χώρας του, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Μπριζίτ στο Μέγαρο των Ηλυσίων, καθώς τουλάχιστον 20.000 άνθρωποι επισκέφθηκαν την κατοικία του προεδρικού ζεύγους στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

«Μια σέλφι, κύριε πρόεδρε!»: ο επικεφαλής του γαλλικού Κράτους δεν χάλασε το χατίρι και πόζαρε στο πλευρό δεκάδων επισκεπτών, που κατέκλυσαν το Ελιζέ αψηφώντας τη βροχή που έπεφτε.

Χιλιάδες κόσμου περίμενε υπομονετικά έως και 8 ώρες προκειμένου να επισκεφτεί το προεδρικό μέγαρο, να περπατήσει στους κήπους του, ενώ επιτρεπόταν η πρόσβαση σε σχεδόν όλες οι αίθουσες με εξαίρεση τα ιδιωτικά διαμερίσματα και το γραφείο του κέντρου διαχείρισης κρίσεων Jupiter.

Η κατοικία που ζουν και εργάζονται οι ηγέτες του γαλλικού Κράτους αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα που επισκέπτονται οι πολίτες κατά τη διάρκεια των Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αναζήτησαν την Πρώτη Κυρία της χώρας, τη Μπριζίτ Μακρόν, για να τη δουν από κοντά ή και να την χαιρετίσουν. Αλλά και τον Νέμο, το νέο λαμπραντόρ της οικογένειας, το οποίο εμφανίστηκε στο πλευρό του προέδρου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter