Γαλλία: Ταραχές στο Παρίσι μετά το βιασμό 22χρονου με γκλομπ από αστυνομικό (Photos)

Γαλλία: Ταραχές στο Παρίσι μετά το βιασμό 22χρονου με γκλομπ από αστυνομικό (Photos)

Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται τις τελευταίες νύχτες στο προάστιο του Παρισιού, Ωλνέ Σου Μπουά, με αφορμή τις κατηγορίες σε βάρος αστυνομικού για τον βιασμό 22χρονου με γκλομπ. Το Ωλνέ Σου Μπουά είναι από τα προάστια που πρωταγωνίστησαν στις εξεγέρσεις του 2005.

Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής βανδαλίστηκε, ενώ συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών. Εκατοντάδες πολιτών βγήκαν στους δρόμους ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.

http://metro.co.uk/video/riots-break-paris-police-rape-young-black-man-1407619/

null

Στο βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, που ανήρτησε η ιστοσελίδα metro, φαίνονται τέσσερις αστυνομικοί να σταματούν στον δρόμο έναν 22χρονο για εξακρίβωση στοιχείων, να του επιτίθενται και ένας από αυτούς να βιάζει τον νεαρό με το γκλομπ του.

Ο 22χρονος τραυματίστηκε τόσο σοβαρά που στη συνέχεια, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Εκτός από τον αστυνομικό που κατηγορείται για βιασμό, οι τρεις συνάδελφοί του κατηγορούνται για «εσκεμμένη βία» και θα δικαστούν, με την αστυνομία να αρνείται τις κατηγορίες.

http://metro.co.uk/video/police-assault-22-year-old-truncheon-1407595/

null

Ακόμα και σήμερα οι κηλίδες αίματος στο σημείο της επίθεσης είναι εμφανείς, με τον 22χρονο να παραμένει με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο. Ο υπουργός Εσωτερικών έθεσε σε διαθεσιμότητα τους τέσσερις αστυνομικούς και ανέφερε ότι πρέπει να καθοριστούν οι συνθήκες σύλληψης του αστυνομικού με μεγάλη σαφήνεια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter