Γαλλία: Βρέθηκε αγνοούμενος ανήλικος μετά από έξι χρόνια

Γαλλία: Βρέθηκε αγνοούμενος ανήλικος μετά από έξι χρόνια
Ο Αλεξ σε φωτογραφία που είχε μοιράσει η αστυνομία όταν τον αναζητούσαν

Ένας 17χρονος Βρετανός που χάθηκε στην Ισπανία το 2017 βρέθηκε στη Γαλλία, ανακοίνωσαν οι αρχές. Ο Αλεξ Μπάτι βρέθηκε στην πόλη Ρεβέλ, ανατολικά της Τουλούζης, νωρίς το πρωί της Τετάρτης και η οικογένεια επιβεβαίωσε την ταυτότητα του.

Ο Άλεξ είχε εξαφανιστεί πριν από έξι χρόνια όταν είχε πάει διακοπές με τη μητέρα και τον παππού.

Επί του παρόντος, ο Άλεξ φροντίζεται από τις κοινωνικές υπηρεσίες, περιμένοντας την άφιξη της βρετανικής αστυνομίας και του προξενικού προσωπικού που είναι καθ’ οδόν για να τον οδηγήσουν στη Βρετανία.

Αστυνομική πηγή είπε στο BBC ότι το αγόρι μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα από έναν ενδιαφερόμενο οδηγό που τον εντόπισε να περπατά κατά μήκος ενός δρόμου στους πρόποδες των Πυρηναίων.

Το αγόρι είπε ότι βρισκόταν στη Γαλλία για δύο χρόνια, είπε η αστυνομική πηγή, προσθέτοντας ότι έμοιαζε με την τελευταία γνωστή φωτογραφία του Άλεξ.

Η γιαγιά του και νόμιμη κηδεμόνας του μίλησε μαζί του και είπε σε δημοσιογράφους ότι είναι καλά και για την ίδια ήταν «σοκ».

Η γιαγιά του είχε πει σε ΜΜΕ την εποχή της εξαφάνισης ότι πίστευε ότι η μητέρα του Αλεξ και ο παππούς του τον είχαν πάρει για να ζήσει σε μια πνευματική κοινότητα στο Μαρόκο. Είπε τότε ότι αναζητούσαν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής και δεν ήθελαν ο Άλεξ να πάει σχολείο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter