Γαλλικά «πυρά» για τη «σουρεαλιστική» πανεπιστημιακή αστυνομία Μητσοτάκη – Θεοδωρικάκου – Κεραμέως

Γαλλικά «πυρά» για τη «σουρεαλιστική» πανεπιστημιακή αστυνομία Μητσοτάκη – Θεοδωρικάκου – Κεραμέως

Μόνο απαρατήρητα δεν περνάνε όσα «σουρεαλιστικά» συμβαίνουν στην Ελλάδα επί των ημερών Μητσοτάκη. Μετά το σκάνδαλο παρακολουθήσεων, τη διεθνή κατακραυγή για την Ελευθερία του Τύπου, τώρα τα ξένα ΜΜΕ στρέφουν τα «πυρά» τους στην πανεπιστημιακή αστυνομία που παρουσιάστηκε «μετά βαΐων και κλάδων» από τα κυβερνητικά στελέχη… Αυτή τη φορά τη σκυτάλη πήραν τα γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης που στηλιτεύουν τις πρακτικές της ΟΠΠΙ.

Το έγκυρο France24, που όπως αναφέρει αναδημοσιεύει θέμα του Γαλλικού Πρακτορείου, φιλοξενεί δημοσίευμα με τίτλο: «”Σουρεαλιστικό”: Η ελληνική πανεπιστημιακή αστυνομία κάνει το τρελό ντεμπούτο της». 

Αφού κάνει αναφορά στα γεγονότα των τελευταίων μηνών επικαλείται δηλώσεις φοιτήτριας του ΑΠΘ η οποία ανέφερε ότι: «Τα ΜΑΤ προστατεύουν τους ΟΠΠΙ, οι οποίοι υποτίθεται ότι μας προστατεύουν. Είναι παράλογο». Εν συνεχεία, δημοσιεύει δηλώσεις του Θεόδωρου Τσαϊρίδη που είναι πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, ο οποίος τόνισε: «Το να έχεις μια αστυνομική διμοιρία να φυλάει μια άλλη αστυνομική διμοιρία είναι σουρεαλιστικό» και πρόσθεσε: «Πρέπει να είναι μια παγκόσμια πρωτιά».

Οι ανεπαρκείς κρατικές δαπάνες για την παιδεία είναι ένα μακροχρόνιο πρόβλημα στην Ελλάδα αναφέρει το εκτενές δημοσίευμα που, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στις ανησυχίες των φοιτητών και τα «αγκάθια» που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter