Γαλλοελληνικό φόρουμ: Από τον ανιψιό στην ανιψιά – Αλλαγή οικογενειακής φρουράς στις όχθες του Σηκουάνα

Γαλλοελληνικό φόρουμ: Από τον ανιψιό στην ανιψιά – Αλλαγή οικογενειακής φρουράς στις όχθες του Σηκουάνα

Μπορεί να μην βρίσκεται στο Παρίσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να συμμετάσχει στο επενδυτικό φόρουμ που διοργανώνει σήμερα το Ελληνογαλλικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο με θέμα «Συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας 2.0 | Επενδύοντας στο μέλλον», βρίσκεται όμως η ανιψιά!

Από τον ανιψιό στην ανιψιά.

Αλλαγή οικογενειακής φρουράς στις όχθες του Σηκουάνα.

Επί της ουσίας. Την χριστουγεννιάτικη σύναξη στο Παρίσι, την βάφτισαν «επενδυτικό» φόρουμ, αλλά μόνο «επενδυτικό» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ειδικότερα στον τομέα των εξοπλισμών, διαχρονικά , απλώς αγοραπωλησίες γίνονται χωρίς καμία επενδυτική διάσταση. Αυτό προκύπτει από μια πρόχειρη έρευνα για τις αγοροπωλησίες μαχητικών Μιράζ, τα τελευταία 50 χρόνια στην Ελλάδα. Τα Αντισταθμιστικά Ωφελήματα των Γάλλων στην ελληνική αμυντική βιομηχανία είναι μηδενικά. Απλώς τα χρησιμοποιούσαν ως «πλυντήρια» για να ξεπλένουν τις μίζες των πολιτικών και των αξιωματούχων. Και εάν δεν είναι έτσι , σήμερα στο φόρουμ , ας παρουσιάσει η Dassault Group τις βιομηχανικές παραγωγικές μονάδες που έχουν στηθεί στην Ελλάδα με την δίκη της συνδρομή. Ούτε μια για δείγμα !

Διεθνής Ερευνητική Δημοσιογραφική Ομάδα αναζητώντας διαχρονικά σκάνδαλα της Dassault στην Ελλάδα , αυτές τις μέρες εστιάζει την προσοχή της στην περίπτωση του «ιχθυοτροφείου» που στήθηκε ως ΑΩ της αγοράς των «Μιράζ 2.000» στα τέλη της δεκαετίας του ´80. Εν συνεχεία το ιχθυοτροφείο πουλήθηκε και ξεπλύθηκαν οι λακέδες της εν λόγω αγοράς ;

Όλα αυτά μπορεί να μην ειπωθούν στο σημερινό Γαλλο-ελληνικό φόρουμ στις όχθες του Σηκουάνα, και να καλυφθούν από το πέπλο της ανιψιάς, ωστόσο καταγράφονται στην δημοσιογραφική έρευνα που εστιάζει την προσοχή της στην διαχρονική ανορθόδοξη περπατησιά της Dassault στην Ελλάδα.

Δ.Β.

Πηγή: ieidiseis.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter