Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Για τους λάτρεις του GoT

Game of Thrones: Έρχεται το δεύτερο επεισόδιο s07e02 (Teaser)

Μετά την πρεμιέρα της έβδομης σεζόν του Game of Thrones έρχεται το δεύτερο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς.

Στο teaser για το δεύτερο επεισόδιο της σειράς που θα φέρει τον τίτλο Stormborn (Θυελογέννητη) ενδέχεται να γίνει μία συγκινητική επανένωση της Άρια Σταρκ με τον ανταρόλυκο της την Νυμέρια. Τουλάχιστον σε αυτό παραπέμπουν τα πλάνα του teaser, όπου φαίνεται ένας ανταρόλυκος και στη συνέχεια η νεαρή Άρυα Σταρκ να κοιτάζει κάποιον εμφανώς συγκινημένη.

Η Νυμέρια ήταν ο μόνος ανταρόλυκος μαζί με τον Γκόουστ του Τζον Σνόου, που κατάφεραν να επιβιώσουν.

Στον πρώτο κύκλο η Άρια είχε διώξει την Νυμέρια για να την προστατέψει από την Σέρσεϊ που είχε διατάξει να εκτελεστούν οι ανταρόλυκοι, μετά από την επίθεση της Νυμέρια στον Τζόφρι.

Την φιλά στο στόμα, αλλά μάλλον δεν είναι αυτό που νομίζετε!

Το teaser μαρτυρά πως το επεισόδιο θα περιστρέφεται γύρω από την Νταινέρυς ενώ η Γιάρα την συμβουλεύει να επιτεθεί αμέσως στο Κινγκς Λάντινγκ.

Εδώ βλέπουμε και την Ελλάρια Σαντ να φιλά στο στόμα την Γιάρα.

Είναι αυτό που σκέφτεστε ή θα την δηλητηριάσεις όπως έκανε και στη Μιρσέλα.

Στο δεύτερο επεισόδιο, τουλάχιστον από τις σκηνές του teaser, κάποιος θα επιχειρήσει να πνίξει τον Μικροδάχτυλο!

Αν τέλος είστε fan και δεν έχετε δει ωστόσο το πρώτο επεισόδιο της σειράς, καιρός είναι να το δείτε γιατί καταφθάνει το δεύτερο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.