Γάμος Χάρι – Μέγκαν: Η λεπτομέρεια στη φωτογραφία που λίγοι παρατήρησαν (Photos)

Γάμος Χάρι – Μέγκαν: Η λεπτομέρεια στη φωτογραφία που λίγοι παρατήρησαν (Photos)

Λίγες μόνο ώρες μετά το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ το παλάτι του Κένσιγκτον, έδωσε στη δημοσιότητα τρεις φωτογραφίες, μια οικογενειακή, μία με το ζευγάρι και τα παρανυφάκια και μία μόνο του το ζευγάρι.

Ωστόσο, υπάρχει στις φωτογραφίες μιας λεπτομέρεια που λίγοι την έχουν παρατηρήσει.

Συγκεκριμένα, παρατηρώντας καλά τα παρανυφάκια θα δούμε πως στην οικογενειακή φωτογραφία η 4χρονη Ivy Mulroney και η 3χρονη Florence van Cutsem φαίνονται να μοιράζονται μία ανθοδέσμη. Η μικρή Ivy, βαφτισιμιά του πρίγκιπα Χάρι, δεν είχε τη δική της ανθοδέσμη.

https://www.instagram.com/p/BjCrNe8AXBq/

Ωστόσο, στη φωτογραφία που είναι το ζευγάρι και τα παρανυφάκια, η 4χρονη έχει την δική της ανθοδέσμη και δεν έχει η μικρή Florence.

https://www.instagram.com/p/BjCrOdJAGEY/

Φυσικά όμως, υπήρχε όμως λόγος που η Ivy και η Florence έπρεπε να μοιραστούν το μπουκέτο τους στις επίσημες φωτογραφίες του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν.

Η Ivy, κόρη της καλύτερης φίλης της Μέγκαν Μαρκλ, δεν κρατούσε μπουκέτο στη διάρκεια της τελετής και αυτό γιατί ήταν υπεύθυνη να πάρει την ανθοδέσμη της νύφης μόλις έφτασε στον βωμό. Δεν είχε επίσης στεφάνι, αλλά είχε λουλούδια στα μαλλιά της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter