ΓΑΟΝΑ «Ο Άγιος Σάββας»: Καταγγελία για αφαίρεση θέσεων εργασίας από την προκήρυξη

ΓΑΟΝΑ «Ο Άγιος Σάββας»: Καταγγελία για αφαίρεση θέσεων εργασίας από την προκήρυξη

Το Δ.Σ του ΓΑΟΝΑ «Άγιος Σάββας» καταγγέλλει ως πρωτοφανή την απόφαση μείωσης των προκηρυγμένων θέσεων μόνιμου ιατρικού προσωπικού.

Όπως τονίζει το Δ.Σ του Γενικού Αντικαρκινικού Ογκολογικού νοσοκομείου, οι εργαζόμενοι πληροφορήθηκαν ότι μειώθηκαν κατά τέσσερις οι προκηρυγμένες θέσεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού. Τον περασμένο Μάιο είχαν προκηρυχθεί 12 θέσεις για μόνιμο ιατρικό προσωπικό, με την προκήρυξη να αναστέλλεται στη συνέχεια λόγω εκλογών και να επανέρχεται, έχοντας όμως μείωση τεσσάρων θέσεων. 

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με ομόφωνη απόφαση του το ΔΣ του ΓΑΟΝΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την πρωτοφανή «απόφαση» μειώσεις των προκηρυγμένων θέσεων μόνιμου ιατρικού προσωπικού από 12 σε 8!

Συγκεκριμένα το Μάιο του 2019 προκηρύχθηκαν 12 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων μόνιμου ιατρικού προσωπικού.

Μετά τις εκλογές είχαμε αναστολή της προκήρυξης. Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι έγινε νέα κατανομή και αφαιρέθηκαν 4 θέσεις και μάλιστα ερήμην της επίσημης διοίκησης αλλά και του ΔΣ του ΓΑΟΝΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ»

Τα τελευταία χρόνια σημειώνεται ότι αποχώρησαν πάνω από 50 μόνιμοι ιατροί και στο τέλος του χρόνου αποχωρούν 15 ακόμη, ενώ υπάρχει μεγάλο ποσοστό με σοβαρά προβλήματα υγείας…

Μας φταίει ο γάιδαρος χτυπάμε το σαμάρι λέει ο σοφός λαός….

Ο Άγιος Σάββας ας βάλει το χέρι του,

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter