Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκε το πτώμα της Σάνι Λουκ και άλλων δύο που θεωρούνταν όμηροι

Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκε το πτώμα της Σάνι Λουκ και άλλων δύο που θεωρούνταν όμηροι

Την ώρα που συνεχίζεται η σφοδρή επιχείρηση στη Ράφα, οι ισραηλινές δυνάμεις ανέσυραν τις σορούς τριών ατόμων που συγκαταλέγονταν στην λίστα ομήρων, οι οποίοι όμως φέρονται να είχαν δολοφονηθεί κατά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, ο αντιναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι, την Παρασκευή 17/5.

Ο Χαγκάρι έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των νεκρών ομήρων: Πρόκειται για την Σάνι Λουκ, την Αμίτ Μπουσκίλα και τον Ιτζάκ Γκελερέντερ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού, οι τρεις τους δολοφονήθηκαν από την Χαμάς στην επίθεση που εξαπέλυσε στις 7 Οκτωβρίου στο μουσικό φεστιβάλ Supernova στο νότιο Ισραήλ. Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν από τη Γάζα.

Η δολοφονία της Σάνι Λουκ είχε συγκλονίσει τον κόσμο καθώς μεταδόθηκαν εικόνες και βίντεο στα οποία φάνηκαν μαχητές της Χαμάς να κάθονται στο πίσω μέρος ενός φορτηγού πάνω από το νεκρό σώμα της και να το περιφέρουν στη Γάζα.

Ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου δήλωσε «συντετριμμένος» από την είδηση. «Η σύζυγός μου Σάρα και εγώ θρηνούμε μαζί με τις οικογένειες», ανέφερε και δεσμεύτηκε πως «θα φέρουμε πίσω όλους τους ομήρους μας – ζωντανούς και νεκρούς».

«Συγχαίρω τις γενναίες δυνάμεις μας που με αποφασιστική δράση επέστρεψαν τους γιους και τις κόρες μας στο σπίτι» πρόσθεσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης:

Ντέιβιντ Κόπερφιλντ: «Ο μάγος τηλεφώνησε» – Αποκάλυψη για τη σχέση του με τον παιδοβιαστή Τζέφρι Έπσταϊν

Γαλλία: Ο Μακρόν προσκάλεσε την Ρωσία στους εορτασμούς για την Απόβαση στην Νορμανδία – Δυσαρέσκεια από άλλες χώρες

ΗΠΑ: Δύο αδέλφια έσπασαν τον κώδικα του κρυπτονομίσματος Ethereum και απέσπασαν 25 εκατ. δολάρια σε 12 δευτερόλεπτα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter