Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Η απόλυτη σύγχυση για το αν επιτρέπεται η κυκλοφορία λόγω της πυρκαγιάς!

Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Η απόλυτη σύγχυση για το αν επιτρέπεται η κυκλοφορία λόγω της πυρκαγιάς!

Την απόλυτη σύγχυση στους οδηγούς που με αγωνία ταξίδευαν στους μεγάλους οδικούς άξονες της Δυτικής Ελλάδας προκάλεσαν το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ΕΛΑΣ και οι υπεύθυνοι της Γέφυρας Ρίου -Αντιρρίου. Κι αυτό διότι οι μεν έλεγαν ότι μόνο στο ρεύμα της Γέφυρας προς Πάτρα τα αυτοκίνητα “κινούνται κανονικά” και οι δε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ότι και στα δύο ρεύματα κινούνται κανονικά τα οχήματα.

Συγκεκριμένα στις 7μμ περίπου το ΑΠΕ-ΜΠΕ μετέδωσε την ακόλουθη είδηση βασιζόμενη στην ΕΛΑΣ:

«Μόνο όσα αυτοκίνητα έχουν κατεύθυνση προς Πάτρα κινούνται κανονικά, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο ρεύμα κυκλοφορίας της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου προς την αχαϊκή πρωτεύουσα. Επίσης, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, όσοι οδηγοί έχουν κατεύθυνση προς Αθήνα, ενημερώνονται στα διόδια της γέφυρας ότι πρέπει να ακολουθήσουν την εθνική οδό Ναυπάκτου – Ιτέας, λόγω της φωτιάς στην Αιγιάλεια και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην νέα και στην παλαιά εθνική οδό, Πατρών – Κορίνθου.»

Ωστόσο η Γέφυρα ανακοίνωσε ότι είναι «ΚΑΝΟΝΙΚΗ (η)  ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ» και ότι «δεν υπάρχει συσχέτιση με την πυρκαγιά στην Αιγιάλεια. Ευχή όλων μας ο έλεγχος και η κατάσβεση χωρίς απώλειες».

Και μία ώρα αργότερα οι υπεύθυνοι της Γέφυρας επανέλαβαν ότι είναι «ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ όλο το απόγευμα του Σαββάτου ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ», προσθέτοντας πως «ωστόσο, λόγω της πυρκαγιάς στην Αιγιάλεια, εφαρμόστηκε από την Τροχαία αποκλεισμός παλαιάς & νέας Εθνικής Οδού από Ρίο προς Αθήνα.»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter