Γείτονες του Βασίλη Λεβέντη καταγγέλλουν την τοποθέτηση χημικής τουαλέτας για τον φρουρό του (Photos)

Γείτονες του Βασίλη Λεβέντη καταγγέλλουν την τοποθέτηση χημικής τουαλέτας για τον φρουρό του (Photos)

Μια ιδιαίτερη καταγγελία ανέβασαν στο Facebook γείτονες του Βασίλη Λεβέντη στη Βάρη. Το πρόβλημά τους είναι ότι αντί η χημική τουαλέτα να μπει στο οικόπεδο που βρίσκεται το σπίτι του προέδρου, αυτή τοποθετήθηκε στο δρόμο με αποτέλεσμα να υπάρχουν παράπονα για τις οσμές και την καθαριότητα.

Διαβάστε την καταγγελία και δείτε τις φωτογραφίες:

Τα είχαμε όλα στον δήμο μας έχουμε και αυτό!

Έτσι αυθαίρετα τοποθετήθηκε χημική τουαλέτα για τις ανάγκες του φρουροί του Βασίλη Λεβέντη σε μόνιμη βάση προφανώς στην οδό Τερψιχόρης 10 στην Βάρη δίπλα από τον κάδο σκουπιδιών που διέρχεται καθημερινά αρκετός κόσμος για να πετάξει σκουπίδια ,είναι υποχρεωμένος να αντικρίζει τις ακαθαρσίες που βρίσκονται εσωτερικά από την πόρτα της τουαλέτας που ΔΕΝ κλείνει ,με τις ανάλογες οσμές φυσικά!

Και ο φρουρός άνθρωπος είναι και κάπου θα πρέπει να κάνει την ανάγκη του,ας την βάλει λοιπόν την τουαλέτα εντός οικόπεδου του Λεβέντη. Εξάλλου η χρήση αφορά δικό του φύλακα.

Σε επικοινωνια που ηρθαμε με τον δημο τραβηξανε την ουρα τους απεξω και μας ειπανε οτι εδωσε αδεια ο διοικιτης του τμηματος Βουλιαγμενης να τοποθετηθει εκει..και ερωτω:

-.απο ποτε ειναι ευθυνη της αστυνομιας για το αν και που θα τοποθετηθει ενας καδος,μια τουαλετα κλπ στην ευρυτερη περιοχη του δημου?

-τοσες φυλαξεις που εχει ο δημος σε δημοσια προσωπα ,ολα εχουν και μια χημικη τουαλετα διπλα?δεν νομιζω..

Παρακαλώ να πάρει θέση ο αντιδήμαρχος και απαιτώ και εγώ και όλοι οι ένοικοι της απέναντι πολυκατοικίας να απομακρυνθεί άμεσα από το σημείο!



https://www.facebook.com/groups/596543130471466/permalink/1463797697079334/

null

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter