Γελάστε άφοβα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κάνει διακοπές, μας είπε ο Οικονόμου (Video)

Γελάστε άφοβα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κάνει διακοπές, μας είπε ο Οικονόμου (Video)
Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021.

Δεν είναι αυτό που νομίζετε, μας είπε για μία ακόμη φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ο οποίος παραλίγο να μπερδέψει τα λόγια του όταν τον ρώτησαν για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις διακοπές του πρωθυπουργού εν μέσω έξαρσης της πανδημίας στην Ήπειρο.

Και βέβαια για τις διακοπές του πρωθυπουργού δεν το λέει (μόνον) ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά το ίδιο το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο που είχε μεταδώσει χθες:

«Για την Ήπειρο αναχωρεί σήμερα το απόγευμα με την οικογένειά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες. Την Τετάρτη θα επιστρέψει στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί στην Εξόδιο Ακολουθία για τον Κάρολο Παπούλια.»

Τώρα αν ο κ. Μητσοτάκης είχε σκοπό να μείνει περισσότερο ή διακόπτει τις διακοπές του λόγω του θανάτου του Κάρολου Παπούλια και της Εξοδίου Ακολουθίας, μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ…

Αλλά ο κυβερνητικός εκπρόσωπο προσπάθησε να καλύψει τον προϊστάμενό του πλήρως αφού μας ενημέρωσε πως ο ανέμελος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που κάθε εβδομάδα ή σχεδόν κάθε εβδομάδα έβρισκε την ευκαιρία να αποδράσει από την Αθήνα ό,τι κι αν γινόταν και να βρεθεί στο εξωτερικό ή σε κάποιο νησί, μας ενημέρωσε πως ο κ. Μητσοτάκης δεν κάνει… διακοπές:

«Ο πρωθυπουργός αναχώρησε χθες από την Αθήνα και θα γυρίσει αύριο. Νομίζω αυτό και μόνο αναδεικνύει το πόσο ανάξιο σχολιασμού είναι η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα δυόμισι χρόνια που είναι πρωθυπουργός οι μέρες εκτός του Μεγάρου Μαξίμου είναι ελάχιστες.»

Κυρίες και κύριοι δεν είναι αυτό που νομίζετε…

Τελικά ίσως ο πρωθυπουργός αφήνει κάθε τόσο το ολόγραμμά του στο Μέγαρο Μαξίμου και έτσι οι διακοπές του δεν πιάνουνε….

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter