Γελούν και τα… πόμολα της Προανακριτικής: «Αρνούμαι να καταθέσω, δεν αντέχω άλλο ψυχικά» είπε ο Καλογρίτσας

Γελούν και τα… πόμολα της Προανακριτικής: «Αρνούμαι να καταθέσω, δεν αντέχω άλλο ψυχικά» είπε ο Καλογρίτσας

Σε κοινοβουλευτική κωμωδία άνευ προηγουμένου έχει μετατρέψει την Προανακριτική ο Χρήστος Καλογρίτσας, ο οποίος δεν συνέχισε την κατάθεσή του στην Επιτροπή επειδή δεν ήθελε!

Μετά το εξώδικο, τις δύο αναβολές και τα γενικόλογες δηλώσεις που άπτονται της φαντασίας του, ο απρόβλεπτος εργολάβος αποφάσισε ετσιθελικά να διακόψει τον δεύτερο γύρο της σημερινής του κατάθεσης. Μάλιστα, αυτή τη φορά -σύμφωνα με πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης- δεν επικαλέστηκε λόγους υγείας, αλλά… ψυχική φόρτιση!

Κατά τις πηγές, ο μάρτυρας ανέφερε αφήνοντας εμβρόντητους τους βουλευτές της ΝΔ: «Στην υγεία μου είμαι πάρα πολύ καλά, αλλά αρνούμαι να καταθέσω γιατί ψυχικά δεν αντέχω άλλο». Τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη της Τοξότης προκάλεσαν αμηχανία στον πρόεδρο της Επιτροπής, Σταύρο Κελέτση, ο οποίος φέρεται να αντέτεινε: «Μας φέρνετε σε δύσκολη θέση γιατί μας λέτε ότι είστε καλά αλλά αρνείστε να καταθέσετε».

Τότε, ο Χρ. Καλογρίτσας έδωσε την χαριστική βολή, λέγοντας: «Ας κάτσουμε έως τα μεσάνυχτα, αλλά… δεν θα απαντάω στις ερωτήσεις».

Το επόμενο επεισόδιο της κοινοβουλευτικής φαρσοκωμωδίας προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα, με τον εργολάβο να εξετάζεται από την εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter