Γεννηματά: «Διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες»

Γεννηματά: «Διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες»

«Ο Ελληνικός λαός ψήφισε. Οι αποφάσεις του είναι σεβαστές», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα. Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε ότι οι πολίτες ψήφισαν «για να τελειώσει η θητεία του ΣΥΡΙΖΑ» και κατηγόρησε εκ νέου τον Αλέξη Τσίπρα ότι «έφερε τον κ. Μητσοτάκη αυτοδύναμο και άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή της συντηρητικής παράταξης».

Σε ό,τι αφορά τις εκλογικές επιδόσεις του κόμματός της, η κυρία Γεννηματά τόνισε ότι ο αγώνας συνεχίζεται «με βάση τα νέα δεδομένα».

Και προσέθεσε ότι το ΚΙΝΑΛ θα ασκήσει υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση και θα αποτελέσει το «προοδευτικό αντίβαρο για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων», όντας σταθερό στις αρχές της εθνικής συνεννόησης.

«Το Κίνημα Αλλαγής, με βαθιές ρίζες .στον λαό, θα συνεχίσει σταθερά την αυτόνομη πορεία του, ως φορέας της μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης και της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας», δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και ευχαρίστησε τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν το κόμμα της, τους υποψήφιους, τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης που «μέσα σε δύσκολες συνθήκες», όπως είπε, «έδωσαν μια άνιση μάχη, αλλά με θετικό αποτέλεσμα, που δημιουργεί δυναμική προοπτική για το Κίνημα Αλλαγής».

Αξίζει να επισημανθεί η πρόταση με την οποία ολοκλήρωσε τη δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά, καθώς αποτελεί έμμεση αναφορά στα σενάρια που έφεραν το ΚΙΝΑΛ, αλλά και προσωπικά την ίδια να «πληρώνει» βαρύ τίμημα στην κάλπη, εξαιτίας της ρήξης με τον Ευάγγελο Βενιζέλο! «Με τον αγώνας τους (σ.σ. τα στελέχη και οι υποψήφιοι του κόμματος), διέψευσαν τις Κασσάνδρες που έσπευδαν να περιγράψουν αρνητικά την επόμενη ημέρα του Κινήματος Αλλαγής», υπογράμμισε με νόημα η κυρία Γεννηματά…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter