Γεννηματά: Επίθεση στην κυβέρνηση – Κάλυψη στον Κώστα Σημίτη

Γεννηματά: Επίθεση στην κυβέρνηση – Κάλυψη στον Κώστα Σημίτη

Απόλυτη κάλυψη στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, παρείχε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που βασίζονται στις αποκαλύψεις τις οποίες έκανε πρώτο το Documento – για τις καταγγελίες περί χρηματισμού του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, αναφορικά με την προμήθεια του συστήματος ασφαλείας.

«Δεν θα σταματήσετε τη ραγδαία φθορά σας με αθλιότητες, κατασκευασμένα δημοσιεύματα και επιθέσεις κατά των πολιτικών σας αντιπάλων. Αυτή είναι μια πολιτική κατάντια», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά απευθυνόμενη στην κυβέρνηση, στη διάρκεια της ομιλίας της στην Προ Ημερησίας Διατάξεως συζήτηση στη Βουλή με θέμα την οικονομία.

Η κυρία Γεννηματά, μετά και τη λήξη του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όπου παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ενότητας ο Κώστας Σημίτης, ανέφερε ότι «επιθέσεις στον Πρωθυπουργό της χώρας, που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, την Κύπρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θωράκισε τη χώρα, δεν πιάνουν, πέφτουν στο κενό».

Και κατέληξε, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι κάνει «ωμή χρήση της Δικαιοσύνης για την εξυπηρέτηση του σχεδιασμού» της, αναφέροντας ως παράδειγμα «την εμπλοκή του Πάνου Καμμένου» στην υπόθεση Noor1.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είχε προηγουμένως μιλήσει αναλυτικά για την «αποτυχία» της κυβέρνησης ως προς τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, ενώ επανέλαβε τα περί «θηλιάς στο λαιμό» που μας έβαλε η κυβέρνηση Τσίπρα, όπως άλλωστε είχε πει και στον ίδιο, στη συνάντηση που είχαν πρόσφατα στο Μαξίμου μετά το τελευταίο Eurogroup. Η Φώφη Γεννηματά κατέληξε την ομιλία της με την ανάγκη να γίνουν το συντομότερο δυνατόν εκλογές, που θα αναδείξουν μία κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, με ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter