Γεννηματά: «Ο Γιούνκερ είπε όσα κρύβουν Τσίπρας-Μητσοτάκης»

Γεννηματά: «Ο Γιούνκερ είπε όσα κρύβουν Τσίπρας-Μητσοτάκης»

«Ο κ. Γιούνκερ αποκάλυψε σήμερα πως η Κυβέρνηση Καραμανλή παραποίησε τα στοιχεία της οικονομίας την περίοδο 2004-2009, που έδειχναν τον εκτροχιασμό της και οδήγησαν τη χώρα στο Μνημόνιο», δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, λίγες ώρες μετά τις δημόσιες καταγγελίες του απερχόμενου προέδρου της Κομισιόν για παραποιημένα στοιχεία την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή.

Διαβάστε ακόμη: Καταγγελίες Γιούνκερ για παραποιημένα στοιχεία την περίοδο κυβέρνησης Καραμανλή

Η κυρία Γεννηματά τόνισε ότι ο κ. Γιούνκερ αποκάλυψε την αλήθεια, «που τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Μητσοτάκης», όπως είπε, «επιχειρούν να κρύψουν ως και σήμερα». Και κατέληξε πως αυτό «είναι το μυστικό που τους ενώνει», σε μία προσπάθεια να εξηγήσει… τα ανεξήγητα! Την θέση της, δηλαδή, πως «είτε ψηφίζεις Τσίπρα, είτε Μητσοτάκη, τελικά ‘’βγαίνει’’ ο Καραμανλής»!

Λες και μας οφείλει την αλήθεια για τα πεπραγμένα του Κώστα Καραμανλή, ο Τσίπρας! Ούτε ο ίδιος ο Καραμανλής, που επί δέκα χρόνια σφράγισε τα χείλη του και ενίοτε καταδέχονται να μας ανακοινώσουν κάτι… χρησμούς Πυθίας οι «περίφημοι» κύκλοι του, ούτε και ο Μητσοτάκης που είναι πρόεδρος της ΝΔ!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter