Γεννηματά: Ο Καμίνης σηματοδοτεί διεύρυνση – Λυπάμαι για την απόφαση Βενιζέλου

Γεννηματά: Ο Καμίνης σηματοδοτεί διεύρυνση – Λυπάμαι για την απόφαση Βενιζέλου

«Λυπάμαι πολύ για την απόφαση του Βαγγέλη Βενιζέλου», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, μετά την άσκηση του εκλογικού της καθήκοντος και αφού είχε επαναλάβει ότι η επιλογή του Γιώργου Καμίνη στη θέση του επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας σηματοδοτεί τη διεύρυνση του Κινήματος Αλλαγής.

Η κυρία Γεννηματά δεν έκανε κάποιο σχόλιο για τις αντιδράσεις όσων διαφωνούν με την απόφασή της και επεσήμανε ότι ο κ. Βενιζέλος θα μπορούσε να δώσει τη μάχη των εκλογών από όποια περιφέρεια ήθελε με σταυρό, σημειώνοντας πως όποιος εγκαταλείπει την παράταξη σε αυτή την συγκυρία, διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις εκλογές, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δήλωσε πως ο ελληνικός λαός με την ψήφο του την προηγούμενη Κυριακή ανάγκασε τον Αλέξη Τσίπρα να προκηρύξει εθνικές εκλογές και σήμερα, με την ψήφο του, «θα δώσει τέλος και στις καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ στην αυτοδιοίκηση».

Ολόκληρη η δήλωση της έχει ως εξής:

Την περασμένη Κυριακή οι πολίτες με την ψήφο τους υποχρέωσαν τον κ. Τσίπρα να προκηρύξει εκλογές. Σήμερα με την επιλογή τους θα βάλουν τέρμα στην καταστροφική πολιτική του και στην Αυτοδιοίκηση, σε Δήμους και Περιφέρειες.

Στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει σχέση με την προοδευτική παράταξη. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Αυτή τη στρατηγική υπηρετώ με την επιλογή του Γιώργου Καμίνη. Σηματοδοτεί τη διεύρυνση του χώρου, ανοίγουμε μια τεράστια πόρτα για όλους τους προοδευτικούς πολίτες που εγκαταλείπουν τον Σύριζα ώστε να συνταχθούν με το Κίνημα Αλλαγής.

Για να τελειώνουμε με τις απομιμήσεις και να αποτελέσουμε ανάχωμα στην απειλή κυριαρχίας της δεξιάς που τροφοδότησε η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Λυπάμαι για την απόφαση του Βαγγέλη Βενιζέλου, του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, να εγκαταλείψει την κοινή μας προσπάθεια σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση για το κίνημα και τη χώρα , ενώ θα μπορούσε να προσφέρει από οποιαδήποτε θέση σημαντικά.

Οι απόντες σε αυτή την κρίσιμη μάχη διευκολύνουν απλά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ερώτηση Δημοσιογράφου: Κυρία Γεννηματά ζητήσατε από τον κ. Βενιζέλο να είναι υποψήφιος;

Απάντηση: Ναι, σε οποιαδήποτε περιφέρεια ήθελε, με σταυρό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter