Γεννηματά: Ο Καραμανλής χρεοκόπησε τη χώρα, ο Τσίπρας την αριστερά!

Γεννηματά: Ο Καραμανλής χρεοκόπησε τη χώρα, ο Τσίπρας την αριστερά!

«Αμετανόητο και κυνικό» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή την συνέντευξη του πρωθυπουργού στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Η Φώφη Γεννηματά, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη – επίσης στον ΣΚΑΪ – δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός «προσπάθησε να πείσει ότι χθες ξεκινούσε, ότι δεν κυβέρνησε 4,5 χρόνια και πως για ό,τι δεν πήγε καλά κάποιος άλλος φταίει». Αναφέρθηκε στην τραγωδία στο Μάτι, υποστηρίζοντας ότι ήταν τεράστιο το έλλειμμα συντονισμού και κατέληξε ότι «ακόμα και σήμερα δεν έχουν ζητήσει μία συγγνώμη».

Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως «έχει πάρει διαζύγιο από την προοδευτική πολιτική και τον προοδευτικό χώρο», καθώς και ότι «κατέστρεψε το όνομα της αριστεράς με την συνύπαρξή του στην κυβέρνηση με την Καραμανλική συνιστώσα και τον Καμμένο» και προσέθεσε ότι τώρα, «δεν διστάζει να πουλήσει την Καραμανλική συνιστώσα, μιας και δεν την χρειάζεται στην αντιπολίτευση» .

Η Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη – αν και προηγουμένως είχε τονίσει ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι εκείνος που «άνοιξε το δρόμο στον κ. Μητσοτάκη να μιλά για τις ιδιωτικές συντάξεις», αλλά και για την είσοδο των ιδιωτών στα νοσοκομεία!

Δηλαδή, όταν ο πατήρ Μητσοτάκης ιδιωτικοποίησε τις αστικές συγκοινωνίες, έφταιγε το ΠΑΣΟΚ για τα χάλια τους – γιατί είχαν τα χάλια τους – και άρα είχε… ανοίξει το δρόμο στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη; Ή μήπως το ΕΣΥ, για το οποίο πάντα καμαρώνει το ΠΑΣΟΚ ως έργο δικό του και προσωπικά του Γιώργου Γεννηματά, δεν κατέρρευσε μετά από λίγα χρόνια στα χέρια του ίδιου του κόμματος που το είχε ιδρύσει;

«Χρεοκόπησε τη χώρα ο κ. Καραμανλής. Χρεοκόπησε την αριστερά ο κ. Τσίπρας», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, η οποία, μάλιστα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας «μακριά από την εξουσία θα καταρρεύσει», προσθέτοντας πως «είναι βέβαιο ότι θα αμφισβητηθεί»!

Μόνο που όπως και η ίδια παγίως υποστηρίζει, όλα και όλοι θα κριθούν στην κάλπη της 7ης Ιουλίου. Και ανάλογα με τα αποτελέσματα, θα φανεί ποιοι και πόσοι θα αμφισβητηθούν την επόμενη μέρα… 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter