Γιατρός πρότεινε σε γυναίκα να της βρει παρένθετη μητέρα, αλλά εκείνη… γέννησε τρία παιδιά

Γιατρός πρότεινε σε γυναίκα να της βρει παρένθετη μητέρα, αλλά εκείνη… γέννησε τρία παιδιά

Mε στόχο να μην χάσουν την ελπίδα τους οι γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν ένα παιδί και δεν τα καταφέρνουν – αλλά κυρίως για να έχουν τα μάτια τους και τα αυτιά τους ανοιχτά όταν ορισμένοι γιατροί τους καθοδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια-, ανοίγει την καρδιά της η Μ.Γ στο documentonews.gr. Πρόκειται για μια μητέρα που έχει πλέον στην αγκαλιά της τα δύο παιδιά της και κυοφορεί ακόμα ένα ακολουθώντας όχι την διαδικασία που της πρότεινε ο γιατρός της αλλά την κλασική μέθοδο.

Η ιστορία της Μ.Γ ευτυχώς έχει αίσιο τέλος αλλά μέχρι να φτάσει ως εκεί, χρειάστηκε να περάσουν χρόνια απελπισίας. Στα 27 της χρόνια και ενώ γνώριζε ότι είχε ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα το οποίο προκαλεί σοβαρές επιπλοκές -όχι στην σύλληψη του εμβρύου αλλά στην ολοκλήρωση της εγκυμοσύνης- αναγκάστηκε να επισκεφθεί γιατρό που την κατεύθυνε προς την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

«Μετά από 3 χρόνια προσπαθειών επισκέφθηκα γυναικολόγο ο οποίος αρχικά μας είπε να κάνουμε μια σπερματέγχυση και αφού δεν πέτυχε, το δεύτερο βήμα ήταν η εξωσωματική», λέει στο documentonews.gr η κ. Μ.Γ.

Η εξωσωματική δεν πέτυχε και η τότε νεαρή κοπέλα αναζητούσε απαντήσεις. «Ο γιατρός μας είπε ότι δεν ήξερε γιατί δεν πέτυχε και μας παρότρυνε να μας βρει αυτός παρένθετη μητέρα. Ήταν άλλωστε στον τιμοκατάλογο του», επισημαίνει.

Από εκείνη την ημέρα και για ένα χρόνο ξεκίνησε ένας ψυχολογικός κατήφορος για την Μ.Γ με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αλλάξει και επάγγελμα προκειμένου να σταθεί στα πόδια της. «Είμαι δασκάλα και ζήτησαν να σταματήσω να διδάσκω παιδιά γιατί με φόρτιζε η επαφή μαζί τους, έχασαν το νόημα της ζωής μου», περιγράφει η ίδια.

Ένα χρόνο μετά, τα αποτελέσματα μίας χοριακής εξέτασης αποτέλεσαν την αρχή του τέλους των προβλημάτων για την ίδια και τον σύζυγό της, οι οποίοι άφησαν πίσω τους μιας μαύρη περίοδο. «Θέλω να ακούσουν όλες οι νέες κοπέλες που ταλαιπωρούνται την ιστορία μου και να μην χάσουν της ελπίδα τους» λέει η Μ.Γ «αυτές τις στιγμές δεν θα τις ξεχάσω ποτέ» καταλήγει η ίδια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter