Γεωργία Μπίκα: Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία στην «αρπαγή» του διοργανωτή του πάρτι

Γεωργία Μπίκα: Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία στην «αρπαγή» του διοργανωτή του πάρτι

Νέα διάσταση λαμβάνει η υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της Γεωργίας Μπίκα σε πάρτι που είχε γίνει σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά του 2022.

Μετά την αρχειοθέτηση της δικογραφίας που είχε σχηματιστεί με τις καταγγελίες για τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος της 26χρονης για ηθική αυτουργία σε αρπαγή του φερόμενου ως διοργανωτή του πάρτι.

Κατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση είναι ακόμη τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο εργοδότης της ο οποίος εκείνη την περίοδο την είχε υπερασπιστεί σθεναρά. Μάλιστα τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν αφορούν κατά περίπτωση σε αρπαγή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση, παράνομη πρόσβαση σε πληροφοριακό σύστημα».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι τρεις τους φέρονται ότι απήγαγαν έναν μαιτρ ο οποίος είχε διοργανώσει το περίφημο πάρτι. Την επόμενη μέρα ο 51χρονος επιχειρηματίας και εργοδότης της Γεωργίας Μπίκα φέρεται πως τον επιβίβασε στο αυτοκίνητό του στο οποίο επέβαιναν και οι δύο συγκατηγορούμενοι του.

Στη συνέχεια τον εξύβρισαν και τον χτύπησαν με πιστόλι ενώ στη συνέχεια τον οδήγησαν στο διαμέρισμα του όπου τον απείλησαν.

Επίσης τον υποχρέωσαν να αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τα ονόματα των μελών μιας παρέας από την Αθήνα, κατονομάζοντας τους ως εμπλεκομένους στον βιασμό της 25χρονης.

Τα πέντε κατηγορούμενα πρόσωπα παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον 6η τακτική ανακρίτρια και πήραν ρητή προθεσμία. Στην ανακρίτρια εμφανίστηκε και η 26χρονη, συνοδευόμενη από τον συνήγορό της.

Διαβάστε επίσης: Γεωργία Μπίκα: Προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο μετά την απόφαση του Άρειου Πάγου

Στον Άρειο Πάγο η Γεωργία Μπίκα – Ζήτησε αναίρεση του βουλεύματος που αρχειοθέτησε την υπόθεση της

Γεωργία Μπίκα: Θα παλέψω μέχρι τέλους

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter