Άδωνης κατά γιατρού: «Ιδεολογική κατηχήση» η ανάγκη επίταξης ιδιωτικών κλινών (Video)

Άδωνης κατά γιατρού: «Ιδεολογική κατηχήση» η ανάγκη επίταξης ιδιωτικών κλινών (Video)

Τα μέτρα κατά τον υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη είναι φανερό ότι αποδίδουν, ενώ «η πανδημία παίρνει την κάτω βόλτα» ακόμα κι αν στην υπόλοιπη Ευρώπη υπάρχει διαρκής ανησυχία για τροποποίηση των αποφάσεων που έχουν έως τώρα ληφθεί.

Σε μια ακόμα προσπάθεια επικοινωνιακών τεχνασμάτων ώστε οι υπουργοί Μητσοτάκη να παρουσιάζονται ψύχραιμοι σε σχέση με τον αριθμό θανάτων, παρά την άνοδο των κρουσμάτων, ο Άδωνης Γεωργιάδης κινείται σε διαμετρικά αντίθετη τροχιά με τις υπόλοιπες χώρες της Ένωσης που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη νέα μετάλλαξη, ακόμα κι αν διεθνώς οι συζητήσεις για νέα μέτρα διαρκώς πληθαίνουν.

Άλλωστε «με δική του ευθύνη εκτίθεται στον ιό όποιος νοσεί» όπως επισημαίνει.

Αποκορύφωμα πάντως της τοποθέτησης Γεωργιάδη το πρωί του Σαββάτου στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN» ήταν η αναιδής απάντηση του σε γιατρό, όταν η παθολόγος Μαίρη Αγρογιάνη  επισήμανε την ανάγκη επίταξης ιδιωτικών κλινών.

Άκρως ανερυθρίαστα ο υπουργός, την ώρα που η γιατρός ζητά προσλήψεις και περιγράφει την ανεπάρκεια του νοσοκομείου ακόμα και σε αποθέματα οξυγόνου, σχολιάζει ως περιττή την ανάγκη προσλήψεων γιατρών κατηγορώντας την κυρία Αγρογιάνη ότι εμφανίζεται στη τηλεόραση για να «κάνει ιδεολογικές κατηχήσεις» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 2:55 :

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter