Γεραπετρίτης σε γραμμή Σκέρτσου: Κάνει το μαύρο-άσπρο για την ομολογία Μητσοτάκη και το σκάνδαλο των υποκλοπών

Γεραπετρίτης σε γραμμή Σκέρτσου: Κάνει το μαύρο-άσπρο για την ομολογία Μητσοτάκη και το σκάνδαλο των υποκλοπών

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο debate παλεύει ακόμα το Μέγαρο Μαξίμου, τόσο για την ομολογία του για ύπαρξη σκανδάλου υποκλοπών και την παραδοχή του πως γνωρίζει τους λόγους που παρακολουθείτο ο Νίκος Ανδρουλάκης. Μετά τον Άκη Σκέρτσο και την εξευτελιστική του προσπάθεια να διαστρέψει τα όσα είπε ο απερχόμενος πρωθυπουργός, τώρα και ο «αντ’ αυτού» πασχίζει να βγάλει… τρελούς, πολίτες, δημοσιογράφους και αντιπολίτευση.

«Ούτε παραδέχτηκε, ούτε ομολόγησε» σκάνδαλο υποκλοπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τον Γιώργο Γεραπετρίτη, που το βράδυ της Πέμπτης εμφανίστηκε στο Mega για να ενώσει δυνάμεις με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στην εξωφρενική προσπάθεια απόλυτης διαστροφής της πραγματικότητας.

Μάλιστα, ο υπουργός Επικρατείας και επί παντός επιστητού, όχι μόνο επανέλαβε το εξωφρενικό «επιχείρημα» πως ο Κυρ. Μητσοτάκης είπε «σκάνδαλο υποκλοπών» επειδή το έγραφε το δημοσίευμα του Economist που κράδαινε λες και ήταν ο Λιακόπουλος. Αλλά το πήγε ακόμα παρακάτω, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει «σκάνδαλο» υποκλοπών, αλλά «παρανομία», ακυρώνοντας ακόμα και τα ευρήματα της δημοσιογραφικής έρευνας αλλά και των ανεξάρτητων αρχών.

«Η άποψή μου είναι ότι κατά το μέρος που αφορά τα κακόβουλα λογισμικά υπάρχει μία σαφέστατη παρανομία. Εγώ δεν χρησιμοποιώ τον όρο σκάνδαλο, διότι θεωρώ ότι το σκάνδαλο δεν έχει καμία απολύτως αξία ούτε πολιτική, ούτε ποινική» υποστήριξε ο Γ. Γεραπετρίτης, επιμένοντας στη συνέχεια στο κυβερνητικό αφήγημα πως το Μέγαρο Μαξίμου δεν έχει σχέση με το Predator, παρότι μόλις πριν λίγες ημέρες η επιτροπή Pega του Ευρωκοινοβουλίου αποφάνθηκε ξεκάθαρα πως η ΕΥΠ και το παράνομο λογισμικό έχουν το ίδιο κέντρο.

«Εκείνο που έχει αξία είναι ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μπροστά σε μία πραγματικότητα σύμφωνα με την οποία αντιθεσμικά, εξωθεσμικά κέντρα, έκαναν παρακολουθήσεις μέσω κακόβουλων λογισμικών» ανέφερε ανερυθρίαστα ο κορυφαίος υπουργός, αναγκάζοντας την δημοσιογράφο να του επισημάνει πως «κατά σατανική σύμπτωση, αυτούς που παρακολουθούσε η ΕΥΠ τους παρακολουθούσε ή προσπαθούσε να τους παγιδέψε και το Predator», αλλά και το γεγονός πως στην περίπτωση Σίφορντ, έχει αποδειχθεί πως «προσπάθησαν να την παγιδεύσουν με στοιχεία από το emvolio.gr», με την απάντηση Γεραπετρίτη να προκαλεί ακόμα και τους υποστηρικτές του.

«Με κάθε σεβασμό κα Λυμπεράκη, αυτό δεν ισχύει» απάντησε ανερυθρίαστα ο υπουργός, παρότι αυτό έχει αποκαλυφθεί ακόμα και από διεθνή έντυπα όπως New York Times χωρίς να διαψευστεί, συνεχίζοντας ακόμα πιο προκλητικά.

«Όχι. Δεν ισχύει, δεν έχει πιστοποιηθεί και εν πάσει περιπτώσει, νομίζω ότι καλό είναι εμείς να περιμένουμε το πόρισμα της Δικαιοσύνης» έδειξε και πάλι τις βαλτωμένες έρευνες της Δικαιοσύνης, ο άνθρωπος τον οποίο κατήγγειλε ανώτατος δικαστής για παρεμβάσεις στο έργο του, λίγο πριν υποβάλλει την παραίτησή του.

«Αν παρακολουθείτο ο κ. Μητσοτάκης δεν θα θέλατε πριν τις εκλογές να ειπωθεί στους πολίτες ποιος είναι ο λόγος; Χθες μας είπε ο πρωθυπουργός ότι δεν είναι κατάσκοπος ο κ. Ανδρουλάκης και δεν απειλεί την εθνική ασφάλεια. Άρα ξέρει γιατί τον παρακολουθούσαν. Γιατί δεν το λέτε;» ήταν ένα ακόμα ερώτημα που του τέθηκε, με τον Γ. Γεραπετρίτη να συνεχίζει να εμπαίζει πολίτες και πάνελ, διαστρέφοντας και τα λόγια του Κυρ. Μητσοτάκη για τις αιτίες παρακολούθησης Ανδρουλάκη.

«Η απάντηση είναι σαφής. Ο κ. Μητσοτάκης δεν γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο παρακολουθείτο, ούτε θα μπορούσε να τον γνωρίζει» ανέφερε, υποστηρίζοντας στη συνέχεια πως ο Κυρ. Μητσοτάκης είπε πως «ο Ανδρουλάκης δεν αποτελεί εθνικό κίνδυνο» επειδή έτσι… συμπέρανε.

«Εκείνο το οποίο υφίσταται είναι πάρα πολύ σαφές. Η ΕΥΠ επί τη βάση των στοιχείων που είχε έκρινε ότι θα πρέπει να αρθεί το απόρρητό του για λόγους εθνικής ασφάλειας. Δεν προέκυψε και ουδέποτε έφτασε εις γνώση του πρωθυπουργού ή οποιουδήποτε άλλου αναφορά η οποία να έχει να κάνει με τον κ. Ανδρουλάκη. Κατά τούτο, εξ αντικειμένου και εκ του αποτελέσματος, κανένας απολύτως κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια» κατέληξε ο Γ. Γεραπετρίτης, επιβεβαιώνοντας πως η επιχείρηση διαστροφής της πραγματικότητας και παραπληροφόρησης είναι συντονισμένη από το κέντρο του Μεγάρου Μαξίμου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter