Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς – Πληροφορίες για 30 τραυματίες

Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς – Πληροφορίες για 30 τραυματίες

Δεκάδες άνθρωποι, μεταξύ αυτών παιδιά, τραυματίστηκαν σήμερα, αφού ένα όχημα έπεσε πάνω σε καρναβαλική παρέλαση στην πόλη Φολκμάρσεν, στη δυτική Γερμανία, έγινε γνωστό από την αστυνομία, που προσέθεσε ότι ο οδηγός συνελήφθη.

Η γερμανική εφημερίδα Bild έγραψε πως περισσότεροι από 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος που συμμετείχε σε καρναβαλική παρέλαση στην πόλη Φολκμάρσεν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το ένα τρίτο των θυμάτων φέρει σοβαρά τραύματα.

Επιπλέον, σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας στο Twitter, όλες οι καρναβαλικές παρελάσεις στο κρατίδιο της Έσσης ακυρώθηκαν ως προλήπτικό μέτρο, μετά το περιστατικό στο Φολκμάρσεν.

Ο γερμανικός ενημερωτικός ιστότοπος HNA επικαλέστηκε αυτόπτες μάρτυρες που είπαν ότι ο οδηγός φαίνεται πως στοχοθέτησε εσκεμμένα παιδιά και κινήθηκε εναντίον του πλήθους με «τέρμα τα γκάζια».

Ο εκπρόσωπος τύπου της διπλανής πόλης Κάσελ Ντιρκ Ρίχτερ είπε στο Welt TV: «Όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις μας από το Κάσελ έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή».

Σε ερασιτεχνικά βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο διακρίνονται αστυνομικοί να στέκονται δίπλα σε μια ασημί Mercedes-Benz που φαίνεται πως ενεπλάκη στο περιστατικό.

Το όχημα συνέχισε την πορεία του, παρασύροντας το πλήθος, για τουλάχιστον 30 μέτρα προτού σταματήσει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter