Γερμανία: Ο Τυνήσιος ύποπτος, είναι πιθανότατα ο δράστης

Γερμανία: Ο Τυνήσιος ύποπτος, είναι πιθανότατα ο δράστης

Ο Τυνήσιος ύποπτος, ο άνθρωπος που ψάχνει από χθες η γερμανική αστυνομία ως υπεύθυνο του μακελειού στην χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο, είναι «πολύ πιθανόν» να είναι τελικά ο δράστης της επίθεσης, σύμφωνα με Γερμανούς ερευνητές.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας Τόμας ντε Μεζιέρ, οι ερευνητές πιστεύουν ότι είναι «πολύ πιθανόν» ο Τυνήσιος ύποπτος τον οποίο αναζητούν οι αρχές σε σχέση με την επίθεση που διαπράχθηκε την Δευτέρα στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου να είναι τελικά ο δράστης.

«Μπορούμε να πούμε σήμερα ότι διαθέτουμε νέες πληροφορίες πως ο ύποπτος πολύ πιθανόν είναι στην πραγματικότητα ο δράστης» είπε σε δημοσιογράφους ο ντε Μεζιέρ.

«Στην καμπίνα του οδηγού, βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα και υπάρχουν και πρόσθετα στοιχεία που στηρίζουν αυτό» το σενάριο, συμπλήρωσε ο ίδιος.

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ η οποία εμφανίστηκε στο πλευρό του ντε Μεζιέρ στο Ομοσπονδιακό Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών επισήμανε ότι ελπίζει ο δράστης να συλληφθεί σύντομα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter