Γερμανία: Σέντρα στο πρωτάθλημα με μάσκες και… καραντίνα;

Γερμανία: Σέντρα στο πρωτάθλημα με μάσκες και… καραντίνα;

Δύο νέα προστατευτικά μέτρα για όσους συμμετέχουν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, επεξεργάζεται το γερμανικό υπουργείο Εργασίας.

Σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες, όταν ξεκινήσει πάλι η Μπουντεσλίγκα, τα παιχνίδια θα διεξάγονται χωρίς φιλάθλους, ενώ σε κάθε γήπεδο θα βρίσκονται το πολύ μέχρι 300 άτομα, τα παιδιά δεν θα συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδο τους. Εννοείται δε, ότι θα απαγορεύονται οι χειραψίες, οι εναγκαλισμοί και οι φωτογραφίες.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το «Spiegel», προκειμένου να διασφαλισθεί η μέγιστη δυνατή ασφάλεια της δημόσιας υγείας, προτείνεται η υποχρεωτική χρήση προστατευτικών μασκών από τους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για μάσκες ειδικά προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις ενός αγώνα, προκειμένου να μην φθείρονται ή σκίζονται, κατά την διάρκεια διεκδίκησης της μπάλας ή των μονομαχιών που εκτυλίσσονται κατά τη διάρκεια του ματς.

Ως επιπλέον μέτρο προστασίας, προτείνεται από το γερμανικό Υπουργείο και η αυστηρή καραντίνα για τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό κάθε ομάδας της Μπουντεσλίγκα μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. Με λίγα λόγια όλοι οι προαναφερόμενοι θα ξαναδούν τους δικούς τους ανθρώπους, τις οικογένειες τους, από τις 9 Μαίου που θεωρείται πιθανή ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος, μετά την ολοκλήρωση του, δηλαδή στο τέλος Ιουνίου!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter