Γερμανίδα ψάχνει Ρουμάνο που της έσωσε τη ζωή όταν πήρε φωτιά το αυτοκίνητό της

Γερμανίδα ψάχνει Ρουμάνο που της έσωσε τη ζωή όταν πήρε φωτιά το αυτοκίνητό της

Τον Ρουμάνο “φύλακα άγγελο” της- όπως τον χαρακτηρίζει σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης- επιχειρεί να εντοπίσει μία γυναίκα από τη Γερμανία.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, την οποία αναδημοσιεύουν μέσα ενημέρωσης της Ρουμανίας, η γυναίκα από τη Γερμανία γράφει ότι το περασμένο Σάββατο ο Ρουμάνος οδηγός φορτηγού, της έσωσε τη ζωή, όταν το αυτοκίνητό της, άρχισε να βγάζει πυκνό καπνό από τη μηχανή, ενώ ήταν εν κινήσει.

Στην ανάρτησή της, η γυναίκα τονίζει ότι ένας οδηγός φορτηγού σταμάτησε για να τους βοηθήσει. Μάλιστα, το αυτοκίνητο ήταν συνδεδεμένο και με ένα ρυμουλκό, με το οποίο μεταφέρονταν δύο άλογα.

Ο οδηγός του φορτηγού κατάφερε να αποσυνδέσει άμεσα το ρυμουλκό και να απομακρύνει τόσο τους επιβάτες του αυτοκινήτου, όσο και τα ζώα, σε ασφαλή απόσταση και κάλεσε σε βοήθεια.

Η Γερμανίδα προσπαθεί να βρει τον οδηγό για να τον ευχαριστήσει προσωπικά και γι’ αυτόν τον λόγο στράφηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για βοήθεια. “Ψάχνω τον άγγελο φύλακα μας, ο οποίος σήμερα σίγουρα έσωσε τα άλογά μας και πιθανώς και τη ζωή μας! ” αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter