Γεροβασίλη: Γι’ αυτό ο Μητσοτάκης καλύπτει τον σύμβουλό του, Ν. Γεωργιάδη…

Γεροβασίλη: Γι’ αυτό ο Μητσοτάκης καλύπτει τον σύμβουλό του, Ν. Γεωργιάδη…

Την αιτία που προκαλεί είτε την αδράνεια, είτε την συγκάλυψη της καταδίκης του Ν. Γεωργιάδη από τον πρόεδρο της ΝΔ επισήμανε στη Βουλή η Όλγα Γεροβασίλη, ερμηνεύοντας τις δηλώσεις του Κυρ. Μητσοτάκη έξω από το Α.Τ. Ακροπόλεως.

Απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση για την εγκληματικότητα στη Δυτική Αττική, η κ. Γεροβασίλη ανέφερε: «Άκουσα σήμερα τον κ. Μητσοτάκη να λέει ότι είτε υψηλής, είτε χαμηλής έντασης είναι η βία, είναι το ίδιο». Με βάση αυτήν την σχετικοποίηση από την πλευρά του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη εντόπισε τα αίτια της απραξίας και κάλυψης που τυγχάνει ο πρώην γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ από τον πρόεδρο του κόμματος, ασχέτως αν καταδικάστηκε πρωτόδικα για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων. «Έτσι, ερμηνεύω γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν αντέδρασε ή προσπάθησε να συγκαλύψει τον σύμβουλό του, Ν. Γεωργιάδη, όταν καταδικάσθηκε για παιδεραστία. Διότι χαμηλή και υψηλή εγκληματικότητα είναι το ίδιο» εξήγησε.

«Οι συνεργάτες του Μητσοτάκη θα τον καταστρέψουν»

Ως προς τη σημερινή επίσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη στο ΑΤ Ακροπόλεως, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπενθύμισε ότι το 2014, επί Ν. Δένδια στο αρμόδιο υπουργείο, το εν λόγω Τμήμα είχε κλείσει λόγω των αλλεπάλληλων εμπρηστικών επιθέσεων που δεχόταν λόγω των άθλιων συνθηκών κράτησης που επικρατούσαν.

«Οι συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη θα τον καταστρέψουν» σχολίασε και στηλίτευσε και τα πεπραγμένα του Κυρ. Μητσοτάκη όταν εκείνος ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Συγκεκριμένα, θύμισε την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας «εν μία νυκτί», όπως επίσης και την κατάργηση 6.700 οργανικών θέσεων της ΕΛ.ΑΣ. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter