Γεροβασίλη: Η αξιολόγηση θα έκλεινε αν λέγαμε «Ναι σε όλα»

Γεροβασίλη: Η αξιολόγηση θα έκλεινε αν λέγαμε «Ναι σε όλα»

«Θα παλέψουμε για ένα πρόγραμμα που θα είναι βιώσιμο για την ελληνική οικονομία, όχι όπως τα δύο προηγούμενα που απέτυχαν. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και θα το κάνουμε», τόνισε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη

Η υπουργός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon και στον Νίκο Ευαγγελάτο εκτίμησε για το κλείσιμο της αξιολόγησης ότι θα συμβεί «το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ίσως και μέσα στον Μάρτιο», προσθέτοντας ότι «η αξιολόγηση θα έκλεινε από την αρχή αν λέγαμε ″ναι σε όλα″».

Για τις απειλές περί Grexit που διατυπώνει ο Σόιμπλε, η Όλγα Γεροβασίλη παρατήρησε ότι το τελευταίο διάστημα ο Γερμανός υπουργός είναι πιο απομονωμένος και ότι πλέον υπάρχει δυσφορία για τις απόψεις του ακόμα και εντός της χώρας του. «Διαμορφώνεται μια άλλη δυναμική στην Ευρώπη που φανερώνει πως ξυπνούν τα αντανακλαστικά της», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείσα για τη γνώμη που έχει σήμερα η κοινωνία για την κυβέρνηση, ανέφερε ότι αυτό που εισπράττει η ίδια είναι ότι «ο κόσμος περιμένει ακόμα από εμάς κάτι διαφορετικό. Ξέρει σε τι κατάσταση παρέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ την χώρα και ότι δύο χρόνια που είναι κυβέρνηση δεν αρκούν για να αλλάξει κάτι που διαμορφώθηκε τα τελευταία 40 χρόνια, εκ των οποίων τα πέντε τελευταία με την εφαρμογή δύο μνημονίων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter