Γεροβασίλη: «Kι o Θεός βοηθός» με τους υπουργούς που κοινωνούν και χειροφιλούν εν μέσω πανδημίας (Video)

Γεροβασίλη: «Kι o Θεός βοηθός» με τους υπουργούς που κοινωνούν και χειροφιλούν εν μέσω πανδημίας (Video)

Το χειροφίλημα του Νίκου Χαρδαλιά και τη μετάληψη του Γιώργου Κουμουτσάκου εν μέσω πανδημίας στηλίτευσε από το βήμα της Ολομέλειας η Όλγα Γεροβασίλη, σχολιάζοντας δηκτικά: «Ο Θεός βοηθός!».

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία υπενθύμισε την τυμβωρυχία της κυβέρνησης στο Μάτι, τονίζοντας ότι ο καθηγητής Συνολάκης που θα εκκένωνε το Μάτι σε 30 λεπτά, τώρα αποδίδει τις τελευταίες καταστροφές στην «κακιά στιγμή».

«Μέχρι τότε θα είμαστε στο έλεος ¨των καιρικών επιθέσεων¨, όπως τις λέτε. Το 112, που εμείς σας παραδώσαμε στο στάδιο τελικών δοκιμών, λειτουργεί πού και πού, λίγο πριν ή λίγο μετά τις καταστροφές, εκεί που επίκεινται ή και εντελώς αλλού. Και όχι απαραίτητα για τις πλημμύρες γιατί, όπως είπε η Κυβέρνηση, το 112 προκαλεί και ¨πανικό¨» είπε η Ολγ. Γεροβασίλη και πρόσθεσε:

«Μέχρι τότε η πολιτική προστασία είναι στο έλεος του Θεού, χειροφιλώντας εν μέσω πανδημίας τοπικό ιερωμένο. Άλλοι Υπουργοί κοινωνούν. Προφανώς, οι Υπουργοί μας υποδεικνύουν ποια είναι η λύση: ο Θεός Βοηθός!».

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter