Γεροβασίλη: Ο κ. Μητσοτάκης είναι πιεσμένος και σε σύγχυση από την σύγκρουση αυτών που τον στήριξαν

Γεροβασίλη: Ο κ. Μητσοτάκης είναι πιεσμένος και σε σύγχυση από την σύγκρουση αυτών που τον στήριξαν

Αφού ψευδόμενος χονδροειδώς είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε την χώρα στα μνημόνια, μετά θυμήθηκε UEFA/FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο που είναι εδώ και χρόνια σε επιτροπεία, ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένοι από τις σχέσεις με τους διάφορους παράγοντες που τώρα συγκρούονται και στην πίεση βλέπουμε όλη αυτή την σύγχυση, είπε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη Στο Κόκκινο και τον Νίκο Σβέρκο.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν διστάζει να πει ένα τόσο χοντρό ψέμα επειδή νομίζει ότι μπορεί να χειριστεί τα πάντα επικοινωνιακά, να πει κάτι πλήρως αναληθές και με δεδομένη την μιντιακή του υπεροπλία να μείνει στο απυρόβλητο, υποτιμά τον λαό ο οποίος τον ακούει, είπε η κ. Γεροβασίλη για την αναφορά του χτεσινή αναφορά του στη Βουλή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτα έβαλε την χώρα στα μνημόνια και μετά την έβγαλε, ως πυρομανής που καίει το σπίτι και καλεί πανηγυρίζοντας την πυροσβεστική.

Αναφερόμενη στο θέμα που προέκυψε στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τόνισε ότι η κυβέρνηση βρέθηκε σε εξαιρετική σύγχυση, πήγε να διορθώσει λάθος με άλλο λάθος, προκαλώντας όλη αυτή την αναταραχή. Είναι πολύ ανησυχητικό, γιατί όταν μία κυβέρνηση δεν μπορεί να χειριστεί ένα τέτοιο ζήτημα, πόσο μπορεί να διαχειστεί πολύ σοβαρότερα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα; αναρωτήθηκε.

Θύμισε μάλιστα την διαδρομή, ξεκινώντας από τους χειρισμούς Αυγενάκη, τις αλλαγές στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, το πόρισμα που τελικά δεν «άρεσε» στον κ. Αυγενάκη, την παρουσίαση της τροπολογίας από την κ. Μενδώνη επειδή ο κ. Αυγενάκης «δεν τόλμησε να έρθει στη Βουλή», την αντίδραση όλων των ομάδων, την διαγραφή Ζαγοράκη, μετά την συζήτηση στην Βουλή που για να την ψηφίσουν οι βουλευτές της ΝΔ επιβλήθηκε κομματική πειθαρχία, που τελικά δεν τηρήθηκε με τον Αντ. Σαμαρά να κάνει αντάρτικο, χωρίς αντίδραση του κ. Μητσοτάκη. «Και ήρθε χτες ο κ. Μητσοτάκης να μας πει ότι θα απευθυνθεί σε UEFA/FIFA, όταν όλοι ξέρουμε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε επιτροπεία εδώ και δύο χρόνια και περισσότερο».

Η κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένη από τις σχέσεις που διατηρεί με τους διάφορους παράγοντες που τώρα συγκρούονται, πιέστηκε και στην πίεση βλέπουμε όλη αυτή την σύγχυση, σημείωσε η κ. Γεροβασίλη, ενώ το πιο απλό και σοβαρό είναι να αφήσουν να προχωρήσει η υπόθεση στην δικαστική οδό, χωρίς να παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο και χωρίς να παρεμβαίνουν για να ικανοποιήσουν αυτόν που θέλουν, «βάζοντας απέναντι όλους τελικά -και αυτόν που προσπάθησαν να εξυπηρετήσουν».

Η κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένη, όλα αυτά είναι απόδειξη των σχέσεών της, θα τις βρει μπροστά της γιατί είναι συγκρουόμενες μεταξύ τους, δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει όλους σε όσους υποσχέθηκε, όπως προέβλεψε η ίδια.

Η κ. Γεροβασίλη εξάλλου αναφέρθηκε εκτενώς στην αλαζονική στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε σειρά κρίσιμων τομέων, όπως η Υγεία και η Παιδεία, σημειώνοντας ότι με νόμους πλέον στρώνει το έδαφος για τις ιδιωτικές εταιρείες. Σε σχέση με τις διεργασίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ τέλος, είπε πως είναι βέβαιο ότι «θα φθάσουμε σε ένα συνέδριο συνέχειας και τομής».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter