Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Ανακοίνωση του ΥΔΜΗΔ

Γεροβασίλη: Ο Λοβέρδος ψεύδεται για τους συμβασιούχους των ΟΤΑ (Video)

Σε διάψευση αναφορών του Ανδρέα Λοβέρδου, ότι η Όλγα Γεροβασίλη είχε υπαινιχθεί μονιμοποίηση συμβασιούχων, προέβη το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με αφορμή σχετική αναφορά του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Βουλή, ο οποίος επικαλέστηκε παλαιότερη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης.

Το υπουργείο σημειώνει ότι η κ. Γεροβασίλη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, στην απάντησή της στις 30 Μαρτίου 2017, ότι «η κυβέρνηση προσπαθεί να χαρτογραφήσει όλους τους συμβασιούχους σε όλα τα υπουργεία, που είναι κατακερματισμένοι, ώστε σταδιακά να δώσουμε οριστική λύση στις πάγιες και διαρκείς ανάγκες που σήμερα αντιμετωπίζονται με συμβάσεις».

Ο κ. Λοβέρδος διαψεύδεται και για την επισήμανσή του ότι η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης είχε αρνηθεί πρόταση του ιδίου και του κόμματός του για λύση του προβλήματος στο θέμα των συμβασιούχων στην καθαριότητα, καθώς θυμίζει ότι αντιθέτως η κ. Γεροβασίλη είχε συστήσει στον βουλευτή να καταθέσει τις προτάσεις του ως έγκριτος νομικός που είναι.

Για του λόγου το αληθές, το υπουργείο επικαλείται τα πρακτικά της Βουλής, καθώς και το βίντεο από τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.