Γεροβασίλη σε ΝΔ: Δεν θα επιτρέψουμε την επιστροφή στο Μεσαίωνα

Γεροβασίλη σε ΝΔ: Δεν θα επιτρέψουμε την επιστροφή στο Μεσαίωνα

«Δεν θα τους επιτρέψουμε να γυρίσουν την ελληνική κοινωνία στο Μεσαίωνα και χαίρομαι για τα αυξημένα αντανακλαστικά από την κοινωνία και τη νεολαία» είπε η Όλγα Γεροβασίλη στο «Action24» αναφορικά με την αφίσα κατά των αμβλώσεων στο μετρό ενώ προέτρεψε την κυβέρνηση να διαπραγματευτεί με τους εταίρους για να ανανεωθεί το πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε για την επικείμενη κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας: «Αν θέλει η ΝΔ να βελτιώσει το πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας πρέπει να κάνει διαπραγμάτευση με την Ευρώπη». Συμπλήρωσε δε ότι «ο Άδωνις Γεωργιάδης θεωρεί κανονικότητα όταν λήγει η προστασία της πρώτης κατοικίας να λέει πως δεν μπορεί να γίνει κάτι και κάποιοι θα χάσουν τα σπίτια τους και μάλιστα μετά από 10 χρόνια οικονομικής κρίσης μιλάει για προσωπική ευθύνη όσων πήραν δάνεια».

Ως προς τον προπηλακισμό του Νότη Μηταράκη, η Ολ. Γεροβασίλη επισήμανε: «Πολλοί πίστεψαν αυτά που έλεγε η ΝΔ προεκλογικά για το μεταναστευτικό, ότι για τις ροές προσφύγων και μεταναστών έφταιγε ο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα αντιδρούν», τονίζοντας παράλληλα πως από τότε που βγήκε κυβέρνηση η ΝΔ ο αριθμός των ανθρώπων που παραμένουν στα νησιά τετραπλασιάστηκε. Κατά την γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, η σημερινή κυβέρνηση αποδείχθηκε ανέτοιμη να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό ζήτημα ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το διαχειρίστηκε με σχέδιο σε μια πολύ πιο δύσκολη περίοδο, εντός μνημονίου, με πολλαπλάσιες ροές. «Βάλαμε πλάτη για τη χώρα, με σχέδιο και πολιτική και δεν άνοιγε μύτη, όχι με τη λογική του Γεωργιάδη που μιλάει για ¨αλλοίωση της χώρας¨ και δίνει σήμα να υπάρξουν αντιδράσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter