Γεροβασίλη σε Χρυσοχοΐδη για Τουλουπάκη: Πώς έγινε διάρρηξη σε κατοικία που φυλάσσεται; (Video)

Γεροβασίλη σε Χρυσοχοΐδη για Τουλουπάκη: Πώς έγινε διάρρηξη σε κατοικία που φυλάσσεται; (Video)

Ευθύνες στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αλλά και στον πρωθυπουργό επέρριψε η Όλγα Γεροβασίλη αναφορικά με τη διάρρηξη στο σπίτι της προϊσταμένης της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη.

Κατά την ενημέρωση που παρείχε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, για την κατασκευή νέου και την αναβάθμιση του ήδη ιστάμενου φράχτη στον Έβρο, η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την τοποθέτησή της αναφερόμενη στην ύποπτη διάρρηξη στην οικία της Ελ. Τουλουπάκη.

«Θα θέλαμε κ. υπουργέ να μας πείτε πώς έγινε διάρρηξη σε μια κατοικία που φυλάσσεται… Τι μέτρα έχετε πάρει για να διαπιστωθούν ευθύνες;» είπε η Ολ. Γεροβασίλη και αναρωτήθηκε για το πώς είναι δυνατόν να μην φυλάσσονται οι εισαγγελείς, κρίνοντας παράλληλα πως η ασφάλεια των εισαγγελέων είναι ζήτημα Δημοκρατίας.

Τόνισε δε πως μετά τη δήλωση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς μετατοπίζονται οι ευθύνες για την ασφάλεια της τόσο στον Μ. Χρυσοχοΐδη όσο και στον Κυρ. Μητσοτάκη.

Τι ξέρει ο Καμίνης;

Παίρνοντας το λόγο αμέσως μετά από την Ολ. Γεροβασίλη, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Καμίνης, αναφέρθηκε κι αυτός στη διάρρηξη της οικίας της Ελ. Τουλουπάκη προκειμένου να… αποκαταστήσει την αλήθεια.

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας ως προς τη διάρρηξη στο σπίτι της Ελ. Τουλουπάκη, δεν είναι η μοναδική που έγινε στο κτίριο αυτό το συγκεκριμένο βράδυ» υπογράμμισε και συνέχισε λέγοντας: «Έγινε διάρρηξη και στο διαμέρισμα του στενού συνεργάτη του κ. Κεγκέρογλου, ο οποίος κατά σύμπτωση είναι και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής, και μένει ακριβώς κάτω από την κ. Τουλουπάκη».

Πέρα από το στοιχείο που εισφέρει ο κ. Καμίνης, ερωτηματικά εγείρονται αναφορικά με την αλήθεια που… αποκαθιστά ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων. Τι εννοούσε με την επίμαχη φράση; Έκανε έρευνα και είναι βέβαιος πως η διάρρηξη στην οικία της εισαγγελέα δεν είχε καμία σχέση με το σκάνδαλο Novartis ή γνωρίζει κάτι που όλοι οι υπόλοιποι αγνοούν; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter