Γεροβασίλη: Τα χρόνια που κυβερνήσαμε δρούσε ένας παρακρατικός μηχανισμός (Video)

Γεροβασίλη: Τα χρόνια που κυβερνήσαμε δρούσε ένας παρακρατικός μηχανισμός (Video)

«Η πολιτική της χώρας δεν μπορεί να παίζεται με κασέτες», διαμήνυσε σε όλους τους τόνους η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη και πρόσθεσε: «Πολύ καιρό τώρα ζούμε μια παραβίαση των θεσμών. Τα χρόνια που κυβερνήσαμε δρούσε ένας παρακρατικός μηχανισμός ο οποίος μαγνητοφωνούσε».

Σε συνέντευξή της στο Mega, με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» υπογράμμισε πως «ουδέποτε παρενέβην σε έρευνα και δε θα το έκανα ποτέ» και συνέχισε λέγοντας πως «δεν είναι δικαίωμα της εφημερίδας να υιοθετεί όσα αναφέρονται. Τα υπόλοιπα είναι δουλειά της Δικαιοσύνης».

Δείτε επίσης: Εξώδικο και μήνυση Γεροβασίλη στην «Καθημερινή»: Ακραία συκοφαντικές οι αναφορές στο πρόσωπό μου

«Είμαι ο άνθρωπος που αναφέρεται το όνομά μου σε συνομιλία τρίτων. Δουλειά της Δικαιοσύνης να βρει αν όλα αυτά είναι κατασκευασμένα», σχολίασε και μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Σε ότι με αφορά προφανώς δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω» και συνέχισε σημειώνοντας: «δε θα επιτρέψω σε κανέναν να σπιλώσει την πολιτική μου πορεία και το αξιακό μου σύστημα» και θα κάνει «όλα όσα χρειάζονται να υπερασπιστώ τον εαυτό μου».

«Με εντυπωσιάζει το ότι αυτές οι καταγγελίες γίνονται δύο χρόνια μετά», είπε με νόημα ενώ σε άλλη αποστροφή του λόγου της ανέφερε: «σοκάρει ο κίνδυνος της Δημοκρατίας, η οποία απειλείται».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter