Gerobo International: People first, robots next!

Gerobo International: People first, robots next!

Δυναμικό ξεκίνημα πραγματοποίησε η ελληνικών συμφερόντων Gerobo International, λανσάροντας λύσεις Drone Security και Patrolling, οι οποίες αφορούν στους επιχειρηματικούς της τομείς που αναπτύσσονται σταδιακά σε Robotics, Service robots και Drones. Σήμερα, η εταιρεία παρέχει υψηλών προδιαγραφών λύσεις ασφάλειας και περιπολίας Drone σε τρεις κύριους τομείς, τη Ναυτιλία, τη Βιομηχανία και τα Logistics.

 

Στόχος της Gerobo είναι να δημιουργεί, να παρέχει και να υποστηρίζει λύσεις υψηλής τεχνολογίας για τους κλάδους Ναυτιλίας, Βιομηχανίας και Logistics, οι οποίοι αναζητούν διαρκώς προηγμένες τεχνολογικές και οικονομικές λύσεις για να αντεπεξέλθουν σε μια σειρά από διεθνείς αλλαγές, νομοθεσίες, ανάγκες και ζήτηση.

 

Η εταιρεία δίνει έμφαση στην παροχή ευέλικτων λύσεων, ενώ κύριο μέλημά της είναι η λεπτομερής επιμέλεια και αυστηρή προθεσμία παράδοσης τεχνολογικών προτάσεων, με βασικό γνώμονα τη δημιουργικότητα, την ενσυναίσθηση και το σεβασμό προς τον πελάτη.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός κερδοφόρου πελατοκεντρικού χαρτοφυλακίου, αξιοποιώντας τεχνολογικές λύσεις με ελληνικές και διεθνείς συνεργασίες, ενώ βασικοί δείκτες επίδοσής της είναι η δημιουργικότητα, η ενσυναίσθηση και ο σεβασμός. Επιθυμία της ομάδας είναι να εμπνέει τους συναδέλφους, συνεργάτες και πελάτες με τις προτεινόμενες λύσεις και εφαρμογές της.

 

Ιδρυτές της Gerobo είναι ο Γεράσιμος Γερολυμάτος και ο Ευάγγελος Κυριακίδης, ενώ η εταιρεία απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες που εργάζονται στην Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελβετία και την Κύπρο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter