Γεροβασίλη: «Απομονωμένη και χωρίς συμμάχους η ΝΔ»

Γεροβασίλη: «Απομονωμένη και χωρίς συμμάχους η ΝΔ»

Ο κ. Μητσοτάκης καλείται να απαντήσει σήμερα γιατί παρακολουθήθηκε ο κ. Ανδρουλάκης, ποιοι άλλοι παρακολουθούνταν κι αν οι Θεσμοί και η Κυβέρνηση της Χώρας θα κάνουν κάτι για τα παράνομα λογισμικά υποκλοπών που αποδεικνύεται πια ότι κυκλοφορούν στη Χώρα. Ο κ. Μητσοτάκης όχι απλώς δεν έχει δώσει απαντήσεις αλλά έχει απαγορεύσει και σε όλους τους αρμόδιους να δώσουν απαντήσεις», ανέφερε η Όλγα Γεροβασίλη σε παρέμβασή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».

«Με βάση το προϊσχύον νομοθετικό πλαίσιο, μπορούσε κάποιος να ενημερωθεί από την ΑΔΑΕ αν παρακολουθείτο, εφόσον είχε λήξει η διαδικασία της παρακολούθησης. Το 2021, η Νέα Δημοκρατία με την κατάπτυστη τροπολογία της, την οποία υπερψήφισε και το ΠΑΣΟΚ και το μετάνιωσε και σήμερα ζητάει την άρση της, κατήργησε τη δυνατότητα ενημέρωσης που υπήρχε. Μάλιστα, αυτή τη ρύθμιση η ΝΔ την ψήφισε την ώρα που ο δημοσιογράφος, κ. Κουκάκης, θα ασκούσε στην ΑΔΑΕ το νόμιμο δικαίωμά του, ρωτώντας δηλαδή αν παρακολουθείται», υπογράμμισε η Γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο για το δημοσίευμα των «Νέων» για Πιτσιόρλα, η κ. Γεροβασίλη σημείωσε ότι: «η ΝΔ επιχειρεί έναν ατυχή συμψηφισμό αναφορικά με τους κ.κ. Σαγιά και Πιτσιόρλα, ενώ επί δικής της διακυβέρνησης, το 2014 ξεκίνησε η σχετική παρακολούθηση στο πλαίσιο διερεύνησης πιθανού οικονομικού εγκλήματος τρίτων. Η έρευνα εκείνη ολοκληρώθηκε και δεν προέκυψε κάτι που να αφορά τον κ. Πιτσιόρλα ή τον τότε Γραμματέα της Κυβέρνησης κ. Σαγιά. Θα ήταν σκάνδαλο συγκάλυψης ή ματαίωσης της έρευνας, αν διακοπτόταν η διερεύνηση οικονομικού εγκλήματος».

«Η πολιτική ζωή του τόπου σήμερα κινείται γύρω από δυσώδεις υποθέσεις. Η ΝΔ είναι πανικόβλητη, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός φάσκει κι αντιφάσκει περί νομιμότητας ή μη νομιμότητας, απορρήτου ή μη απορρήτου. Η υπόθεση των υποκλοπών, όπως όλοι γνωρίζουν, αλλάζει το πολιτικό σκηνικό στη χώρα μας. Το βέβαιο είναι ότι η ΝΔ είναι απομονωμένη και χωρίς συμμάχους γιατί έχει διαρραγεί οριστικά η πιθανότητα συνεργασίας ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και ΝΔ. Πρόκειται για αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό», σημείωσε καταλήγοντας η Όλγα Γεροβασίλη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter