Γεροβασίλη στο Documento: «Δεν θα μείνουν αναπάντητα τα ερωτήματα για την πράξη αρχειοθέτησης Γεωργιάδη»

Γεροβασίλη στο Documento: «Δεν θα μείνουν αναπάντητα τα ερωτήματα για την πράξη αρχειοθέτησης Γεωργιάδη»

Σαφές μήνυμα για τις προθέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτελεί η δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη στο documentonews.gr με αφορμή τις διαφορετικές υπογραφές του ίδιου εισαγγελέα και τις προσθαφαιρέσεις λέξεων στη διάταξη αρχειοθέτησης της εμπλοκής του Άδωνη Γεωργιάδη στο σκάνδαλο Novartis. «Εγείρονται σοβαρά ερωτήματα που δεν θα μείνουν αναπάντητα» τονίζει.

Συγκεκριμένα, η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

«Η υπόθεση Νοβάρτις είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της χώρας αλλά και διεθνώς. Ενδεικτικό είναι ότι η εμπλεκόμενη εταιρεία υποχρεώθηκε να καταβάλει πρόστιμο εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων …στην Αμερική. Γιατί στην Ελλάδα ακόμη κάποιοι μιλούν για ¨σκευωρία¨.
Το τελευταίο επεισόδιο αφορά στην πράξη αρχειοθέτησης για την ποινική εμπλοκή του νυν Υπουργού Ανάπτυξης, κ. Γεωργιάδη. Καίριο θεσμικό ζήτημα ανακύπτει, μετά την προσκομιδή του πλήρους κειμένου της πράξης αρχειοθέτησης, κατόπιν αιτήματος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Οι οφθαλμοφανείς διαφοροποιήσεις της τελευταίας σελίδας (στη νεότερη εκδοχή της), σε σχέση με αυτή που αρχικά είχε δοθεί στη δημοσιότητα, εγείρουν σοβαρά ερωτήματα που δεν θα μείνουν αναπάντητα.

Κι όλα αυτά για ένα σκάνδαλο που τελικά αυτοί που διώκονται είναι η ερευνητική δημοσιογραφία και οι δημοσιογράφοι που το αποκάλυψαν, ξεσηκώνοντας διεθνή κατακραυγή κατά της Χώρας για την παραβίαση της ελευθερίας του Τύπου. Οι πρακτικές αυτές ανήκουν σε άλλες εποχές. Η κοινωνία αντιλαμβάνεται πλήρως τι συμβαίνει και σύντομα θα τα ανατρέψει».

Διαβάστε επίσης:

«Δεν δίνω καμία εξήγηση, καταθέτω αγωγή εναντίον σας» απάντησε ο Γεωργιάδης στο Documento για τις διαφορετικές υπογραφές εισαγγελέα

Ο Άδωνης δημοσιοποίησε δύο φόρες την αρχειοθέτηση με διαφορετική υπογραφή εισαγγελέα

Τι συμβαίνει με την Eισαγγελία και τον Άδωνη;

«Κανένα θέμα» για την κυβέρνηση τα «αδιευκρίνιστα ποσά» του Αδωνη Γεωργιάδη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter