Γερουλάνος: Το ΚΙΝΑΛ δεν είχε όραμα, μόνο προσωπικές σχέσεις!

Γερουλάνος: Το ΚΙΝΑΛ δεν είχε όραμα, μόνο προσωπικές σχέσεις!

Ξανά… χτύπησε ο Παύλος Γερουλάνος, αναδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την αποτυχημένη «συνταγή», βάσει της οποίας συγκροτήθηκε το Κίνημα Αλλαγής!

Όπως ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, σχετικά με την πρότασή του για επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, δεν έχει εμμονή με το όνομα και τα σύμβολα. «Σε αυτό που επιμένω είναι ότι πρέπει να έχεις μια αφετηρία με αρχές και αξίες και να προχωρήσεις μπροστά. Να τις μεταφράσεις σε θέσεις και προτάσεις. Και αυτό μπορούμε να το κάνουμε μόνο μέσα από το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο κ. Γερουλάνος.

Μιλώντας για το εγχείρημα του ΚΙΝΑΛ, το οποίο θεωρεί αποτυχημένο, εξήγησε ότι το Κίνημα Αλλαγής «έδωσε μια υπέρμετρη έμφαση στο να μαζευτούν προσωπικότητες, κάτι που κάνει και ο κ. Τσίπρας τώρα. Όπως δεν λειτούργησε για το Κίνημα Αλλαγής, έτσι δεν θα λειτουργήσει και για τον κ. Τσίπρα. Το εγχείρημα απέτυχε», επεσήμανε, «διότι στηρίχθηκε σε εσωτερικές συμφωνίες και όχι σε μια απόφαση κοινής πορείας προς τα εμπρός. Η κοινή απόφαση επιτυγχάνεται μόνο μέσα από ένα κοινό όραμα. Και αυτό δεν υπήρξε ποτέ μέσα στο Κίνημα Αλλαγής. Αυτά τα σχήματα μπορούν να λειτουργήσουν μόνο εφόσον βασίζονται σε συγκεκριμένες αρχές, αξίες και όραμα. Όταν όλα στηρίζονται σε προσωπικές σχέσεις, τα κόμματα δεν αντέχουν»… 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter