Στους διαδρόμους της Βουλής

Γεωργία Γεννιά: Δεν υπάρχουν κομματικά όργανα - Μια διφορούμενη απάντηση από την «αντάρτισσα» του ΣΥΡΙΖΑ

Διφορούμενη απάντηση που επιδέχεται πολλών ερμηνειών έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργία Γεννιά, η οποία καταψήφισε το άρθρο 3 για τη διόρθωση φύλου από τα 15 κατά τη ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

Περνώντας μπροστά από τα γραφεία των κοινοβουλευτικών συντακτών, ρωτήσαμε την κ. Γεννιά αν πέρασε από τα κομματικά όργανα προκειμένου να αποσαφηνίσει τους λόγους που καταψήφισε το επίμαχο άρθρο του νομοσχεδίου, κάτι που είχε προαναγγείλει στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Κώστας Ζαχαριάδης για όλους τους διαφωνούντες βουλευτές του κόμματος.

«Δεν υπάρχουν κομματικά όργανα» ήταν η πρώτη εν κινήσει απάντηση της, ενώ αμέσως μετά πρόσθεσε: «Εδώ είμαστε Κοινοβούλιο».

Πάντως, ακόμα κι αν η απάντηση δόθηκε εν είδει αστείου, εύκολα κάποιος θα μπορούσε να την παρερμηνεύσει...

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.