Γεωργιάδης για Πολάκη:Συγγνώμη που προσέβαλα τα γαϊδούρια

Γεωργιάδης για Πολάκη:Συγγνώμη που προσέβαλα τα γαϊδούρια

«Συγγνώμη που προσέβαλε τα γαϊδούρια» δήλωσε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον καβγά που είχε χθες στη Βουλή με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη τραβώντας ακόμη περισσότερο το σχοινί μετά τις χθεσινές επιθέσεις του.

«Ο Πολάκης δεν καταλαβαίνει από ευγένεια», δήλωσε επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε πως «στο Κοινοβούλιο πρέπει να εκφραζόμαστε κοσμίως», προσθέτοντας όμως ότι όταν κάνει κάποιος ένα χτύπημα τέτοιου μεγέθους, όπως έκανε ο Πολάκης, «ο οποίος όχι μόνο με συκοφάντησε αλλά έμπλεξε και τη σύζυγό μου, πώς θα αντιδρούσα; Πρέπει να υπάρχουν όρια».

Διευκρίνισε μάλιστα ότι η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου, δεν είχε έρθει ποτέ στο υπουργείο Υγείας. «Δεν ξέρει καν τι είναι το ΚΕΕΛΠΝΟ», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έπρεπε να πω τον Πολάκη “γαϊδούρι”, μου είναι συμπαθέστατα τα γαϊδούρια, δεν ήθελα να τα θίξω. Τους ζητώ συγγνώμη», κατέληξε.

«Η ΝΔ δεν ψήφισε να μην πάρει ο κόσμος το επίδομα, αλλά κατά του τυχοδιωκτισμού του Τσίπρα», δήλωσε σε άλλο σημείο ο κ. Γεωργιάδης, σχετικά με τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ονομαστική ψηφοφορία για το «πακέτο Τσίπρα», σημειώνοντας πως «τον Τσίπρα το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πουλήσει ψευτοτσαμπουκά για να ανεβάσει τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις».

«Η στρατηγική που ακολουθεί ο Τσίπρας να συγκρούεται συνεχώς με τους θεσμούς, αυξάνει το κόστος για τον ελληνικό λαό», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Παράλληλα, τόνισε πως ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε αδιέξοδο και είναι πολύ πιθανό να προκηρύξει πρόωρες εκλογές.

Όσον αφορά τη δεύτερη αξιολόγηση, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «η τρόικα έφυγε από την Αθήνα, χωρίς να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος και χωρίς να κλείσει η αξιολόγηση» και παράλληλα εκτίμησε πως «η αξιολόγηση δεν θα κλείσει με τον Τσίπρα πρωθυπουργό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter