Γεωργιάδης κόβει, Σταϊκούρας ράβει, για να χάσουν οι πολίτες τα σπίτια τους

Γεωργιάδης κόβει, Σταϊκούρας ράβει, για να χάσουν οι πολίτες τα σπίτια τους

Πολύ ωραία συντονίζονται τα υπουργεία της Νέας Δημοκρατίας κατά των πολιτών. Ειδικά οι σχέσεις δύο υπουργείων τα οποία μάλιστα στεγάζονται στο ίδιο κτίριο της πλατείας Συντάγματος φαίνεται ότι είναι πολύ στενές και οι επικεφαλής τους συνεργάζονται άψογα για να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό. Πρόκειται για τους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών.

Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, ο πολύς Αδωνης Γεωργιάδης, την Δευτέρα στο πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ χωρίς να ντρέπεται καθόλου απείλησε τους οφειλέτες ότι από τις 30 Απριλίου θα χάσουν τα σπίτια τους αν δεν πάνε να ρυθμίσουν τα χρωστούμενα με τον εξωδικαστικό μηχανισμό. Και όπως είπε «για να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας» σε τρεις μήνες τους προέτρεψε να βιαστούν.

Από την άλλη ο έτερος υπουργός, ο επί των Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, με ανακοίνωσή του στις 3 Ιανουαρίου, δηλώνει ότι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019 διενεργήθηκαν «οι πρώτες καταβολές επιδότησης προς τέσσερις πολίτες, που ρύθμισαν με ευνοϊκό τρόπο τις οφειλές τους με τις τράπεζες, στο πλαίσιο του Ν. 4605/2019».

Ω ποία επιτυχία! 4, ολογράφως τέσσερις, πολίτες από τους 250.000 τουλάχιστον κόκκινους δανειολήπτες κατάφεραν να ξεπεράσουν όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και να ρυθμίσουν τις οφειλές τους. Και το ανακοινώνει με διθυραμβικό τρόπο με Δελτίο Τύπου.

Μάλιστα αναφέρει ότι μέσα στον Ιανουάριο «προγραμματίζεται η πληρωμή δεκάδων άλλων αντίστοιχων επιδοτήσεων προς δικαιούχους πολίτες», αλλά αντίστοιχο Δελτίο Τύπου μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί.

Ο ένας λοιπόν υπουργός απειλεί αναίσχυντα ότι θα χάσουν οι δανειολήπτες τα σπίτια τους και ο άλλος επιχαίρει γιατί κατάφεραν να ρυθμίσουν τα χρέη τους τέσσερις πολίτες.

Η κοροϊδία από τον Χρήστο Σταϊκούρα πάει σύννεφο, καθώς με τους ρυθμούς αυτούς θα πάρει δεκάδες χρόνια για να ρυθμιστούν όλες οι εκκρεμείς υποθέσεις. 

Καθώς γνωρίζουν πολύ καλά τους ρυθμούς των υπηρεσιών τους η μόνη εξήηση είναι ότι το κάνουν επίτηδες. Για να περάσουν τα ακίνητα στους φ’ιλους και γνωστούς τους που θα τα κτυπήσουν στους πλειστηριασμούς που θα αρχίσουν μαζικά μετά τις 30 Απριλίου. Αρα την αλήθεια λέει ο Αδωνης Γεωργιάδης ξεδιάντροπα αναφέρει ότι «από 30 Απριλίου πάνε τα σπίτια σας».

Διαβάστε επίσης

Άδωνης Γεωργιάδης: Από 30 Απριλίου πάνε τα σπίτια σας

και το Δελτίο Τύπου του υπουργείου Οικονομικών που επιχαίρει για τις 4 ρυθμίσεις

https://www.documentonews.gr/filegrid/2020/01/14/5e1d803b825e6360727edef2.pdf

https://twitter.com/Marka149133376/status/1216801867629547521

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter