Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Νέα καριέρα

Γεωργιάδης: Μια γεωπολιτική ανάλυση με καφέ φραπέ! (Video)

Μας έχει μάθει με τις κορώνες του, τα πολλά φάουλ και τις πολιτικές μετακινήσεις του. Τώρα από το γραφείο του, με το φραπεδάκι πλάι, μάς κάνει γεωπολιτική ανάλυση της κατάστασης με τις επιθέσεις των τζιχαντιστών στην Ευρώπη, την απομόνωση του Κατάρ και το στρίμωγμα του Ερντογάν…

Και βέβαια έχουμε ανάγκη από τα φώτα του Αδώνιδος. Εξάλλου μετά τις εσωτερικές επιτυχίες, τις αναλύσεις και την σταθερότητά του στις πολιτικές τοποθετήσεις του, μια βοήθεια στον αχανή διεθνή χώρο, είναι αναγκαία. 

Κανείς εξάλλου δεν μπορεί να τον κατηγορήσει πως δεν είναι σταθερός στον ακροδεξιό χώρο...

Παράλληλα, το λέει με δικά του λόγια, η Αίγυπτος στηρίζεται στην Ελλάδα: Την χριστιανική Ελλάδα, σημειώνει για να δώσει την έμφαση που θέλει.

Προφανώς – ξέχασε να το πει – η Αίγυπτος μάλλον έχει εμπιστοσύνη (και) στον Έλληνα υπουργό των Εξωτερικών. Ενδεχομένως και στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά αυτό είναι λεπτά γράμματα. 

Ο ίδιος βέβαια δηλώνει πως φοβάται να πάει στο μπαρ, ο φόβος δεν μπορεί να κυριαρχήσει εξάλλου και το καλό θα νικήσει στο τέλος!

Πάντως ανάμεσα σε αλήθειες και απλουστεύσεις θα μπορούσες να πεις πως ξεκινά μια νέα καριέρα

Αναμένουμε την γεωπολιτική ανάλυση για τις μεγαλύτερες τάξεις του Δημοτικού…

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.