Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Γεύμα αγάπης από τη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ την παραμονή των Χριστουγέννων

Γεύμα αγάπης σε ευαίσθητα κοινωνικά ομάδες της πόλης θα προσφέρει η Φοιτητική Λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) την παραμονή των Χριστουγέννων.

«Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο σε μία κίνηση εξωστρέφειας και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που βιώνουν σκληρότερα από όλους τις συνθήκες της οικονομικής κρίσης, θα προσφέρει, στο πνεύμα των ημερών, ένα γεύμα αγάπης ως ελάχιστο δείγμα στήριξης και συμπαράστασης», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και η Φοιτητική Λέσχη του σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την ανάδοχη εταιρεία σίτισης της Φοιτητικής Λέσχης του ΑΠΘ, θα προσφέρουν γεύμα αλλά και εορταστική ατμόσφαιρα, το Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016 και ώρες 12.00 με 16.00, στη μεγάλη αίθουσα εστίασης της Φοιτητικής Λέσχης του ΑΠΘ. Το εορταστικό μενού που ετοιμάζεται είναι για 800 περίπου άτομα.

Η ενέργεια αποτελεί μία πρωτοβουλία του ΑΠΘ που ξεκίνησε, για πρώτη φορά, την παραμονή των Χριστουγέννων του 2010.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.