Γεύμα προς τιμήν του Μεξικανού Πρέσβη στο Υπουργείο Εξωτερικών

Γεύμα προς τιμήν του Μεξικανού Πρέσβη, κ. Ricardo Tarcisio Navarette-Montes de Oca

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Ιωάννης Αμανατίδης, παρέθεσε, σήμερα, στο Υπουργείο Εξωτερικών γεύμα προς τιμήν του Μεξικανού Πρέσβη, κ. Ricardo Tarcisio Navarette –Montes de Oca.

Ο κ. Υφυπουργός αναφέρθηκε στις παραδοσιακά εγκάρδιες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών με έμφαση στις διμερείς μορφωτικές και πολιτιστικές ανταλλαγές. Σ’ αυτό το πλαίσιο, η πρωτοβουλία GC10 (Ομάδα Μεγάλων Λαών Παγκόσμιου Πολιτισμού) του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Νίκου Κοτζιά, θα συμβάλλει καταλυτικά στην περαιτέρω ενίσχυση τους.

Τέλος, ο κ. Υφυπουργός εξήρε την συμβολή του κ. Navarette –Montes de Oca στην εμβάθυνση των διμερών σχέσεων και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ολοένα και πιο δυναμική ανάπτυξη τους στο μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.