«Γη της επαγγελίας»: Το Public φέρνει σε πανελλήνια αποκλειστικότητα το πολυαναμενόμενο βιβλίο του Μπαράκ Ομπάμα

«Γη της επαγγελίας»: Το Public φέρνει σε πανελλήνια αποκλειστικότητα το πολυαναμενόμενο βιβλίο του Μπαράκ Ομπάμα

To Public, το No1 βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, πρωταγωνιστεί σε κάθε μεγάλο εκδοτικό γεγονός και εξασφαλίζει αποκλειστικά μέχρι το τέλος του έτους την ελληνική έκδοση των απομνημονευμάτων του Μπαράκ Ομπάμα. Με τίτλο «Γη της επαγγελίας», το πρώτο μέρος του δίτομου έργου θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου, ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ σε 25 γλώσσες.

Η ελληνική έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη για προπαραγγελία μέσω του public.gr και φέρει την υπογραφή της Athens Bookstore Publications. Τη μετάφραση στην ελληνική γλώσσα έχουν αναλάβει οι διακεκριμένοι μεταφραστές Χρύσα Φραγκιαδάκη και Μάνος Τζιρίτας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Στο «Γη της επαγγελίας», ο 44ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών διηγείται με τη δική του φωνή την απίστευτη οδύσσεια ενός νεαρού άντρα που ξεκίνησε αναζητώντας την ταυτότητά του για να καταλήξει να γίνει ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου, περιγράφοντας με συγκλονιστικές προσωπικές λεπτομέρειες τόσο την πολιτική του παιδεία όσο και τις σημαντικότερες στιγμές της πρώτης θητείας αυτής της ιστορικής προεδρίας – μια εποχή δραστικών μεταβολών και δραματικών αναταραχών.

Σε μια συγκινητική, βαθιά προσωπική καταγραφή της ιστορίας εν τω γίγνεσθαι, ο Ομπάμα επιφυλάσσει στους αναγνώστες ένα ταξίδι που ξεκινάει από τις πρώτες του πολιτικές φιλοδοξίες και φτάνει, μέσω της καθοριστικής νίκης του στις τοπικές εσωκομματικές εκλογές της Αϊόβας που έδειξε τη δύναμη της λαϊκής κινητοποίησης, ως την ιστορική βραδιά της 4ης Νοεμβρίου 2008, όταν εξελέγη Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο πρώτος Αφροαμερικανός που αναλάμβανε το ύπατο αξίωμα της χώρας.

Μπείτε σήμερα στο public.gr για να προπαραγγείλετε το δικό σας αντίτυπο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter