Γηροκομείο Αθηνών: Ξεκίνησε η δίκη για τα σοβαρά κακουργήματα του «αμαρτωλού» αρχιμανδρίτη

Γηροκομείο Αθηνών: Ξεκίνησε η δίκη για τα σοβαρά κακουργήματα του «αμαρτωλού» αρχιμανδρίτη

Στο σκαμνί του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών κάθεται από σήμερα ο «αμαρτωλός» αρχιμανδρίτης του Γηροκομείου Αθηνών, Προκόπιος Μπούμπας. 

Μαζί του, δυο πρώην «βαρυσήμαντα» στελέχη του άλλοτε ευαγούς ιδρύματος. Ο λόγος για τους Διονυσόπουλο και Γρινιεζάκη, πρώην γραμματέα και σύμβουλο ταμία του ΔΣ της ΕΕΑ αντίστοιχα. Την πλάτη τους βαραίνουν πολύ σοβαρά κακουργήματα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που είχε αποκαλύψει πρώτο και αποκλειστικά το koutipandoras.gr, ο «παππάς των σκανδάλων», όπως τον αποκαλούν άνθρωποι του Γηροκομείου, βρίσκεται αντιμέτωπος με πολύ βαριές κατηγορίες που μπορούν να τον στείλουν στη φυλακή.

Στο κατηγορητήριο εναντίον του Μπούμπα συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων η τεράστια οικονομική ζημία που έχει προκληθεί στην ΕΕΑ εξαιτίας της καταστροφικής αμέλειας της διοίκησης Μπούμπα στη μίσθωση και τη συντήρηση των ακινήτων της, η «τρύπα» περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ στα κληροδοτήματα καθώς και διάφορες άλλες παρανομίες που απείλησαν ουκ ολίγες φορές με οριστικό λουκέτο το Γηροκομείο.

Το documentonews.gr καλύπτει την ακροαματική διαδικασία. Περισσότερα, σε λίγη ώρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter