Για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο 30χρονος στη Φολέγανδρο

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο 30χρονος στη Φολέγανδρο

Την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση αντιμετωπίζει ο 30χρονος που σύμφωνα με την Αστυνομία ομολόγησε ότι σκότωσε την 26χρονη σύντροφό του στη Φολέγανδρο. Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «ο 30χρονος επιβαίνοντας με την 26χρονη σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καυγάδισαν, εξετράπησαν της πορείας τους σε βραχώδη περιοχή και όταν η 26χρονη βγήκε από το όχημα την ακολούθησε σε απόκρημνο σημείο, όπου διαπληκτίστηκαν και την έσπρωξε προς τη θάλασσα».

Στη συνέχεια, όταν διαπίστωσε ότι η 26χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, απομακρύνθηκε από το σημείο, εγκαταλείποντας τα προσωπικά του αντικείμενα, έως ότου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

«…Το τελευταίο διάστημα τσακωνόμασταν συχνά και οι καβγάδες ήταν έντονοι. Με ειρωνευόταν και με πρόσβαλλε κι αυτή ήταν η κυριότερη αιτία της έντασης μεταξύ μας. Αυτό έγινε και την ημέρα που ήμαστε μέσα στο αυτοκίνητο, προχθές. Αρχίζαμε να φωνάζουμε και να τσακωνόμαστε. Τράβηξα κατά λάθος το χειρόφρενο, έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου και το αμάξι βγήκε από το δρόμο».

Με αυτά τα λόγια ο 30χρονος προσπάθησε να δικαιολογήσει το πώς έφτασε στο σημείο να σπρώξει την 26χρονη φίλη του από τα βράχια και να βρει το θάνατο στη Φολέγανδρο. Ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι έπεσε στη θάλασσα και ο ίδιος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter