Για απαξιωτική στάση σε βάρος των δικαστικών υπαλλήλων κατηγορεί τον ΔΣΑ η ΟΔΥΕ

Για απαξιωτική στάση σε βάρος των δικαστικών υπαλλήλων κατηγορεί τον ΔΣΑ η ΟΔΥΕ

Βολές και σε βάρος Βερβεσού.

Αιχμή του δόρατος για την έκδοση σκληρής ανοικτής επιστολής -διαμαρτυρίας της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑς ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Δ.Υ.Ε.) σε βάρος του ΔΣ του ΔΣΑ στάθηκαν οι αποφάσεις που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών , κατά την χθεσινή του συνεδρίαση , στο σκέλος που όπως καταγγέλλει η ΟΔΥΕ “σχετίζεται με την εκτίμηση σας για την ευθύνη των Δικαστικών Υπαλλήλων στις δυσλειτουργίες απονομής της Δικαιοσύνης”.

Μάλιστα με την επιστολή της η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων βάλει προσωπικά και κατά του πρόεδρου του ΔΣΑ και προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, Δημήτρη Βερβεσού, καθώς όπως αναφέρει:

” Είδαμε με επίσημη πλέον ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών: Να αμφισβητείται η υπαλληλική επάρκεια των Δικαστικών Υπαλλήλων, όταν αναφέρεται πως δεν έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις για να διαχειριστούν τις νέες τεχνολογίες στο χώρο των Δικαστηρίων. Λυπούμαστε βέβαια ακόμα περισσότερο, γιατί το έδαφος για την διαπίστωση αυτή, το καλλιέργησε ο ίδιος ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Α. κ.Βερβεσός, με την προ ημερών επιστολή του προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, όπου ζητά την πρόσληψη υπαλλήλων ΙΔΟΧ με ειδικότητα στην Πληροφορική, ώστε να καλυφθεί «…η μειωμένη απόδοση ορισμένων δικαστικών υπαλλήλων», αναφερόμενος στα λειτουργικά προβλήματα στο Πρωτοδικείο Αθηνών ” . Ακόμα η ΟΔΥΕ εξαπολύει και βαριά κατηγορία κατα΄του ΔΣ του ΔΣΑ αφού το αναφέρει “ως αρωγό της πολιτικής εξουσίας, εφαρμόζοντας πλήρως το μηχανισμό του «κοινωνικού αυτοματισμού»”.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανοικτή επιστολή -διαμαρτυρία της ΟΔΥΕ

https://www.documentonews.gr/filegrid/2020/09/18/5f649c2e825e6339ef4055a4.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter