Για δεύτερη φορά στο London Greek Film Festival ο Χαράλαμπος Κοντοπανάγος από την Αμαλιάδα

Για δεύτερη φορά στο London Greek Film Festival ο Χαράλαμπος Κοντοπανάγος από την Αμαλιάδα

Οκτώ χρόνια μετά την επιτυχημένη πορεία της ταινίας μικρού μήκους «Τιμολόγιο» του Χαράλαμπου Κοντοπανάγου που συμμετείχε σε πολλά διεθνή φεστιβάλ με αποκορύφωμα το Βραβείο Κοινού του 7ου London Greek Film Festival, η Αμαλιάδα συμμετέχει ξανά στο καταξιωμένο φεστιβάλ με την διεθνή ακτινοβολία.

Αυτή τη φορά ο Χαράλαμπος Κοντοπανάγος με την εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών «realpeople», που έχει δημιουργήσει, πηγαίνει στο 15ο London Greek Film Festival ως παραγωγός με το σενάριο του σημαντικού Έλληνα σκηνοθέτη Βασίλη Μπουντούρη «Για δύο δεκάρες».

Ο Βασίλης Μπουντούρης με 7 ταινίες μεγάλου μήκους («Είμαι», «Εδώ είναι Βαλκάνια», «Ωραίος ως Έλλην», «Ο Παράδεισος Ανοίγει με Αντικλείδι», «Μπίζνες στα Βαλκάνια», «Το Μήλο της Έριδος», «Πάρτα Όλα»), και μια διεθνή πολυβραβευμένη καριέρα στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο αλλά και την συγγραφή, εμπιστεύτηκε τον Χαράλαμπο Κοντοπανάγο και την νεοσύστατη εταιρεία του για να προχωρήσει στην παραγωγή του τελευταίου του σεναρίου «Για δύο δεκάρες», με επίκεντρο την Αμαλιάδα και την Ηλεία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μεταφέρω προς τα έξω μια διαφορετική, φωτεινή και αισιόδοξη πλευρά της Ηλείας» – δήλωσε στο www.apokalypseis.com ο κ. Κοντοπανάγος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter