Για δεύτερη ημέρα επεισόδια στον Εύοσμο από ακροδεξιούς – Οκτώ συλλήψεις (Video)

Για δεύτερη ημέρα επεισόδια στον Εύοσμο από ακροδεξιούς – Οκτώ συλλήψεις (Video)

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οκτώ από τις 38 προσαγωγές που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής έπειτα από επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΕΠΑΛ του Ευόσμου από ακροδεξιούς κουκουλοφόρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, οι συλληφθέντες είναι 3 ενήλικες και 5 ανήλικοι. Οι επτά είναι μαθητές του ΕΠΑΛ Ευόσμου και ένας είναι μαθητής σε γυμνάσιο στην περιοχή της Μενεμένης.

Οι προσαχθέντες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς να κινούνται κατά ομάδες από τον Εύοσμο προς τους Αμπελόκηπους, όπου φαίνεται να κατευθύνονταν προς το ΕΠΑΛ της περιοχής.

Οι νεαροί μαθητές φέρονται να εκτόξευσαν πέτρες στην οδό Παρωτίδη κατά της Ελληνικής Αστυνομίας, γεγονός που οδήγησε στο ανθρωποκυνηγητό και την προσαγωγή τους.

 

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, νωρίτερα σήμερα το πρωί μαυροφορεμένοι και κουκουλοφόροι συνεχίζουν να μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι από τα κάγκελα του σχολείου πετώντας κροτίδες και καπνογόνα ενώ έχουν κλείσει τον δρόμο με κάδους απορριμμάτων στους οποίους έχουν βάλει φωτιά.

Μάλιστα ανήρτησαν και πανό, το οποίο αναγράφει χαρακτηριστικά: «Θέλουμε σχολεία ελληνικά, Ελλάς ή τέφρα».

Στο σημείο αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και απέκλεισα τους γύρω δρόμους .

Υπενθυμίζεται ότι επεισόδια σημειώθηκαν και χθες Πέμπτη όταν ομάδα αγνώστων βγήκε από το σχολείο και άρχισε να καίει κάδους και να εκτοξεύει αντικείμενα και φρούτα προκαλώντας ζημιές ακόμα και σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter